onsdag den 24. juni 2015

Den Hemmelige Have.....

.......ikke en fysisk have , men en vidunderlig magisk male- og tegnebog for voksne, hvor du bliver ført ind i eventyrland med fine illustrationer af blomster motiver og andet hyggeligt fra haven, og du kan selv tegne videre..... En rigtig god og kreativ beskæftigelse. Min skal med i kolonihaven, for man kan da både hygge med den ude som inde, og ikke mindst sammen med børn og børnebørn!

Købt hos Gyldendals Bogklubber til kr. 129,95




mandag den 22. juni 2015

Min kolonihave.....

........må gerne være lidt vild og rodet på den fede og hyggelige måde. Bestræber mig på at bevare den gammeldags kolonihavestil, og ikke lave den til en parcelhus have. Der er selvfølgelig visse regler, forbundet med en haveforening, som skal overholdes, men det jeg klarer på denne måde: Ukrudt væk og revet foran hæk.....Sådan, nu ser der nydelig ud!



Et nylavet fuglebad, Clematis vrider sig op af pergolaen, travl humlebi, prydbusken sniger sig ind foran den gamle kurv med Jordbærplaner, Fingerbøl læner sig op af stolpe med snoet Kiwi plante, sarte valmuer med grafisk mønster......Ja, når alt dette ses sammen, så synes jeg haven er blevet lige efter mit ønske!

En anden ting der gerne må være i min have.....gamle slidte krukker, som f.eks. som her......