fredag den 11. januar 2013

Nydelsen fortsætter.....

......... i dag med vandbakkelser..... og MAD MEN..... sæson 5 er nu påbegyndt (julegave fra søn).

Det her skete altså i går........Jeg lavede en børne og voksen udgave af vandbakkelser...... mine er selvfølgelig med fløde og nougat...... hørte dog senere...... dem ville ældste barnebarn også gerne smage...... så ved jeg det til næste gang!

Grunden til at dette indlæg først kommer i dag........ problemer med oploading....... så fandt jeg (helt selv) ud af at oprette et webalbum..... herfra kan jeg så godt oploade billeder..... åh, altså jeg har meget at lære    endnu..... fatter det ikke rigtig, men jeg prøver og prøver...... har også alt for meget rod i mine billeder!

I dag skal jeg så småt begynde at rydde soveværelse...... kommer maler (min søde bror) mandag..... som jeg dog glæder mig til make over her!

onsdag den 9. januar 2013

På en grå regnfuld Januar morgen......

........ og dynen er dejlig varm.... morgenmaden lækker.... god bog.... det nye Bolig magasin...... en masse garn i dejlige farver...... så skete det......jeg svigtede pilates...... sker ellers aldrig, men denne morgen trak alle de andre nydelser i mig, og de vandt!

Der var som sædvane billeder til dette indlæg, men min computer havde også lyst til at svigte denne morgen..... den gør det altså bare rigtig tit, hvilket er modsat mig!