fredag den 11. januar 2013

Nydelsen fortsætter.....

......... i dag med vandbakkelser..... og MAD MEN..... sæson 5 er nu påbegyndt (julegave fra søn).

Det her skete altså i går........Jeg lavede en børne og voksen udgave af vandbakkelser...... mine er selvfølgelig med fløde og nougat...... hørte dog senere...... dem ville ældste barnebarn også gerne smage...... så ved jeg det til næste gang!

Grunden til at dette indlæg først kommer i dag........ problemer med oploading....... så fandt jeg (helt selv) ud af at oprette et webalbum..... herfra kan jeg så godt oploade billeder..... åh, altså jeg har meget at lære    endnu..... fatter det ikke rigtig, men jeg prøver og prøver...... har også alt for meget rod i mine billeder!

I dag skal jeg så småt begynde at rydde soveværelse...... kommer maler (min søde bror) mandag..... som jeg dog glæder mig til make over her!

1 kommentar:

  1. Jeg kunne da rigtig godt lige spise sådan en vandbakkelse her fredag aften. Kender du fidusen med at sætte dejen på bagepapir som en stang og så sætte pladen i fryseren, når den er frosset kommes den i pose og kan tages op og sættes direkte i ovnen i en time og resultatet er fantastisk:O)
    Måske er det noget alle ved, men jeg fandt ud af det dengang vi pustede rigtig mange æg ud til påske (en periode hvor vi solgte malede æg) nogen gange havde jeg 60 æg af gangen og det var rigtig synd at smide alt det gode æggemasse ud, og vi havde lavet en lille maskine så vi kunne puste æggene ud med lufttryk, så der var ingen baktusser, men vi spiste rigtig mange vandbakkelsesstænger i de år.
    God aften
    Eva

    SvarSlet