fredag den 6. maj 2011

REFLEKSION

Under morgenkaffen gik mine tanker et halvt år tilbage........ tilbage til den tidlige morgen, hvor mor døde.... 6. November........ Solen skinnede ind i hendes stue, hvor hun lå så smukt, med en lille blomst i sine kolde foldede hænder. Mine tanker var..... endelig.....endelig var mors kamp med hendes mange lidelser slut, og hendes ønske var gået i opfyldelse....... komme derop, som hun sagde! Den morgen tænkte jeg også...... det er lettere at kigge på mor som død, end som levende....... Hendes pinefulde og sørgmodige blik var væk....... nu så hun bare så fredfyldt ud!
Nu et halv år efter, er jeg så glad for, at  jeg ikke sidder tilbage med en tanke om, at kunne have gjort noget mere for min mor........ jeg ved, at jeg gjorde alt hvad der stod i min magt, for at mors sidste år kunne være bare nogenlunde tållige!
Efter dette halve år....... er mit liv blevet lettere, lysere og mere fri..... den tunge byrde der hvilede på mine skuldre, er forsvundet....... dårlig samvittighed er forsvundet.....en samvittighed som kunne opstå, hvis jeg lige tillod mig at, blive væk fra plejehjemmet og alt det triste der.
Jeg kan tillade mig, at udtrykke glæde over mit nye liv uden en mor, fordi jeg ved, det her var mors sidste ønske......... Nu lever vores kære mor, mormor, farmor og oldemor i vores hjerter, og vi mindes hende rigtig tit!

Smuk træ fra kolonihaven......... denne fine figur var mors, og skal nu være et kært minde hos min kære søn Jesper! En ting han husker fra en mormors hjem!

torsdag den 5. maj 2011

SOLGUL


Venter på sol og varme........ så skal jeg igang
med sandpapir og pensel. Har et lille kedelig mørkegrøn bord i mit kolonihavehus, og i laaaang tid har det skulle fikses op..... det er der nu kommet skred i ........ har købt solgul maling og en ny knop til skuffe......... venter bare lige på det fine vejr, så jeg kan stå udendørs!

tirsdag den 3. maj 2011

EGEN VÆRSTE FJENDE.......


........... og den har huseret under hele processen med denne jakke! Dagen startede med snevejr i Nordjylland, så det gav anledning til at finde et langtids projekt frem. Jakken hviler rigtig meget i strikkekurven, fordi der hele tiden er noget galt med den........ fejl i rygstykket, garnet ligesom, trækker den skæv, for mange masker i kanterne...... så hele tiden trevle op og begynde forfra, men nu lader det til min egen fjende kommer mig til gode........ det ser rigtig lovende ud! Mangler nu kun færdiggørelse af sidste ærme og to spændetampe!
Nu blev kanterne fine......ingen flanren!

I indsnittene skal der være sorte spændetampe, og så bliver jeg jo atter sat på prøve........Knappevalg!
Og godt jeg ikke brugte det optrævlede garn......... Det er da det perfekte hår til en dukke!RIGTIG GOD AFTEN!

mandag den 2. maj 2011

SE LIGE HER

Viste på et tidspunkt en lille cafe/secondhand butik frem her......... blev totalt forelsket i deres voksdug på bordet........ og nu ved jeg hvor man kan købe den i metervis, nemlig i min yndlingsbutik, som også har  webshoppen Blå Fugl. Nu har jeg så købt sådan en meter, som skal skjule et ikke for kønt havebord...... det helt perfekte i kolonihaven!
På billedet ser I nogle herlige plastik stole....... må også ha´sådan et par stykker..... koster kun 149 kr.
Mine urtepotter fra Rice, er købt samme sted....... måske der lige skal en rosa farvet til samlingen!

SØDERE BLI`R DET IKKE..... VOKSDUG MED BAMBIER OG SKOVNISSER

TING TIL HALV PRIS.......

...................... og det er lige noget for mig!
Denne skriggule originale Margretheskål.... 80 kr. blot fordi forretningen ikke længere skal forhandle denne skønne skønne gule farve...... uforståeligt!
En fin skjortebluse fra Blå Kors...stod til 60 kr., men der var vist fødselsdag, så 30 kr......ubrugt!Denne top...... 200 kr. Bare fordi den er lækker!


GOD MANDAG!