torsdag den 10. marts 2011

MIN REGNVEJRS DAG.........

..............lidt hjemmebag......forklædt som prinsesse......spæde yndige forårsblomster, og en lille ny flødekande.......mon ikke det bliver en god dag........altså, hvis bare lige snotten kunne forsvinde!


NYD DAGEN.........TRODS REGNVEJR!

tirsdag den 8. marts 2011

DET TAGER SIN TID.......

.............. med denne jakke. Som nogen måske husker, er jeg igang med en fiks sag...look a like chanel jakke.....der er også lidt retro stil over den, men opgaven har voldt en del problemer......for det første, er ryggen strikket op to gange, da jeg fandt fejl i første stykke.....ikke fejl, nogen kunne få øje på, men jeg vidste de var der, så forfra! Jeg strikkede på den første ryg, mens jeg sad ved min mors dødsleje, og her var koncentrationen nok ikke helt til stede, men jakken vil altid sende en kærlig tanke til hende!

Det ene forstykke er monteret, og som I kan se, er der et indsnit, hvor der skal være en sort spændetampe med knappe.

Spændt på det færdige resultat, for et andet problem, er..... den "trækker" skævt, ved ikke helt om det er mønstret eller garn typen, men mon ikke det går?

søndag den 6. marts 2011

SÅ BLEV DER SKRUET OP.........

............ for forårsstemningen. Jeg har den store fornøjelse, at have en rigtig stor altan......hele lejlighedens bredde. For en del år siden, blev det besluttet at samtlige altaner, skulle lukkes, hvilket jeg i første omgang gik imod, men jeg har senere ændret holdning, for nu bruger jeg den hele året rundt. Når solen er på, som i dag, er der bare så dejlig varmt, og heldigvis kan det meste af rude partiet skydes til side.......så nu er det bare med at komme ud og nyde solen og den blå himmel!
RIGTIG GOD SØNDAG DERUDE!