torsdag den 21. juni 2012

Den perfekte kant...

...... og det er den fordi, den måde den er hæklet på, nemlig kædemasker hele vejen rundt. Det giver en fin fast kant, som ligner lidt en vævning, sikkert fordi jeg har valgt en lidt tyk garn til en mindre hæklenål........ men sikke et arbejde!


 Det var en god veninde, der gav mig ideen til denne kant, som giver tæppet det perfekte færdige look. Jeg håber at færdiggøre det helt på min vej til København i morgen, for jeg skal nemlig over og fejre min datters fødselsdag lørdag, og så kunne jeg jo passende aflevere til sønnen...... Jeg viser lige det endelige resultat på et tidspunkt!
Så kan jeg lige fortælle..... efter rundstykker i morgen tidlig.... evaluering, og senere frokost....så ferie, mit kursus er slut..... skal så lige vente til en gang i august, med at høre om jeg har bestået.....det tror jeg nu nok jeg har!

5 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud med den kant :)

  SvarSlet
 2. Flot kant, den må prøves engang. Og dejlige glade farver du har valgt til tæppet. Jeg glæder mig til at se et billede af det færdige resultat.

  SvarSlet
 3. Det ser flot ud.. Sikke skønne sammensatte farver:0)
  Go weekend
  KH Iben

  SvarSlet
 4. Den kant er bare rigtig fin - har du 5 omgange kædemasker? hvis så er det sørme også et stort arbejde - men smukt er det.

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen.....og til dig Randi, kan jeg oplyse, jeg har 10 omgange kædemasker!

  SvarSlet