tirsdag den 3. januar 2012

VED AT VENDE TILBAGE......

......... til hverdagen, efter en masse dejlige dage med familie hygge.... både de seneste ankomne familie medlemmer, såvel som de gamle.
Som I ved, tilbragte jeg juledagene i København, og en af de første dage derovre måtte jeg lige et smut i Magasin....... der var lige noget jeg skulle kigge efter..... de fantastiske nøddeknækkere. Jeg har tit haft til opgave at stå for mandelgaven, og julen 2010, havde jeg købt ovennævnte..... der var så bare lige det ved det, at jeg ikke selv fik mandelgaven, hvilket jeg selvfølgelig havde troet og håbet, men så var det jeg tænkte..... måske Magasin stadig har dem, og måske til nedsat pris (23 dec.). Det var godt tænkt..... der stod mine standhaftige soldater til halv pris, så jeg måtte selvfølgelig have 2 med hjem........ og nu er der fred i familien, som var lidt trætte af at høre om mine gode køb af mandelgaver...... som jeg aldrig selv får!

GODT NYTÅR!

6 kommentarer:

 1. Det var da godt tænkt. Fine er de!

  SvarSlet
 2. Også godt nytår til dig - sikken herlig nøddeknækker, den bliver da heller ikke lige væk :-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig også... :o)
  Jeg fik for to år siden sådan en fin nøddeknækker i pink af Ældstedatteren...de er så fine... :o)

  SvarSlet
 4. NØJ, hvor er de fine! Jeg kan da virkelig godt forstå du måtte eje dem. Og når de oven i købet er sat ned... ;)

  Godt nytår

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne de to nøddeknækkere, jeg kan godt forstå at du måtte eje dem, da du ikke var den heldige mandelgavevinder. Også godt nytår til dig:O)

  SvarSlet