søndag den 12. september 2010

KØBENHAVN OG FØDSELSDAG

Der var engang......Ja, det lyder som et eventyr, det var det faktisk også!
Jeg er lige vendt hjem fra København, hvor jeg har tilbragt nogle skønne dage sammen med børn og børnebørn.....vil godt indrømme, at det til tider også var skide hårdt.....der kan jo være lidt hektisk hos de kære småbørns familier, og jeg er jo vant til et, lidt lavere gear, men så er de søde til, også at give mormor lidt "luft".
Jeg havde fødselsdag, mens jeg var derovre, og i kan tro, jeg blev forkælet på alle mulige måder......masse fine gaver og fantastiske oplevelser, bl.a tog vi om eftermiddagen på Glyptoteket og spiste lagkage...her er bare så fint! En af gaverne, var et gavekort til min svigersøns restaurant, hvor man spiser lækker gourmet mad, lavet af de fineste råvarer. Restauranten ligger i Tordenskjoldsgade, lige bag Det Kongelige Teater. Jeg inviterede min søn, Jesper, med herind og spise, og det var en fantastisk madoplevelse....Det skal bare prøves! Efter middagen havde Jesper så inviteret mig i teater....Skønt, så kom jeg også ind og se Skuespillerhuset. Forestillingen hed 4:48, spillet af Trine Dyrholm.....Stor respekt....Fantastisk præstation, og jeg nød det hele vejen, selv om det er et tragisk stykke. Bagefter blev der afholdt premiere fest.....og her var jeg også med, dog kunne jeg ikke spise noget...var jo helt fyldt op, af den lækre gourmet mad. Hvor tit får man lige lov, at færdes blandt kendisser?
Jeg følte mig som en dronning i mit simple liv.

Stor TAK til alle mine kære, for fine gaver og dejlige oplevelser!

12 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at se og at høre :-)

  SvarSlet
 2. Skøn læsning...glæder mig på dine vegne... :o)
  Knuss og et forsinket tillykke med fødselsdagen... :o)

  SvarSlet
 3. Du ligner også en kendis (altså = med en million) - tillykke med dagen :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke Betty og herlige oplevelser du har haft:-))

  SvarSlet
 5. Til lykke med overstått fødselsdag, og det ser da virkelig ut til at det ble en fiiin tur!

  Litt godt kanskje likevel å kommme tilbake til stitt "eget tempo"? :o)

  SvarSlet
 6. Det lyder som en rigtig dejlig lille ferie, som du har haft i Københavnstrup. Lidt forkælelse indimellem, det går jeg ind for :o) Hilsen og god søndag fra Jette

  SvarSlet
 7. Gratulerer så mye med dagen, kjære deg. En skal av og til få lov til å føle seg som en dronning og gjerne beholde den følelsen i seg en stund.

  Masse gode tanker sender jeg deg.

  SvarSlet
 8. Søde venner....Tusind tak for jeres dejlige varme hilsner....Nu slapper jeg bare af, og helt i mit eget tempo!

  SvarSlet
 9. kære Betty

  Lyder som en rigtig skøn tur til København - og sikke en dejlig familie, der sådan forkæler dig :-)

  Jeg har igennem længere tid kigget på dit fine strikkede tæppe til dukkesengen. Mon ikke du kunne skrive lidt mere om tæppet. Eks en lille vejledning i antal masker, antal pinde i striberne osv. Det er så skønt :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Hej Mette.....Jeg vil gerne komme med en lidt hjemmelavet vejledning på dukketæppe. Prøver lige at vise et lidt tydeligere billede på bloggen, og beskrive det lidt. Håber du kan bruge det, og rigtig god fornøjelse.....Skønt når man inspirerer!

  SvarSlet
 11. Hej Betty.
  Tillykke med fødselsdagen. Sikke du da er blevet fejret. Det lyder rigtig skønt. Og nu kan du jo så puste ud og tænke med glæde på de dejlige dage.

  SvarSlet
 12. Tak for det kære Eva! Det var SÅ dejligt, at være dronning for en dag!

  SvarSlet