torsdag den 5. august 2010

DAGENS HØJDEPUNKT....

JA! SELV VOKSDUGEN VAR PÅ UDSALG!
Var udsalg, hvor jeg fik købt rigtig fine sager....til billige penge. Det kan godt betale sig, at vente til slutspurten.

6 kommentarer:

 1. Udsalg er herligt, især hvis man gør et kup. Det ser det ud til at du har gjort :-)

  SvarSlet
 2. Citronmoster: Det gode ved det, er også, fik lige ryddet op i kludene, og smidt ud.

  SvarSlet
 3. Elsker udsalg men har måttet besinde mig i år. Er forresten helt vild med dit "oldemortæppe". Det er lige præcis sådan et farverigt et jeg har haft i tankerne. Er faktisk også begyndt, men er kommet i tvivl om jeg skulle have lavet det i bomuld i stedet for uld/acryl. Er dit lavet af bomuldsgarn? Det har nemlig lige det udtryk jeg søger:)

  SvarSlet
 4. Malene: Du har ret, mit er lavet i bomuldsgarn,lidt tykt og hæklenål 4. Jeg synes der er flere klare farver, at vælge imellem i bomuldsgarn.

  SvarSlet
 5. Ja nemlig...har også de flotteste farver bomuldsgarn liggende - dog kun en nøgle af hver, men det passer perfekt til dette projekt:) Jeg sadler om til bomuldsgarn. Tak for hjælpen...Kan du huske tykkelsen på dit garn? Det jeg har er nemlig 8/4. Er det mon for tyndt?

  SvarSlet
 6. Malene: Det tror jeg du bliver glad for. Tykkelsen på garn....Der må jeg tilstå, at jeg ikke har været så nøjagtig...bare sådan nogenlunde, men jeg synes ikke man lægger mærke til det...har jo bare brugt restegarn, og suppleret med lidt nyt, og hvis du har noget der er for tyndt, kan du hækl med dobbelt.

  God fornøjelse!

  SvarSlet