søndag den 9. oktober 2011

FANTASTISK BOG.........

.......... nylig udkommet, og lige nu fåes den skisme i Netto til blot 75 kr. Takket være denne inspirerende blog, måtte jeg ile i Netto en tidlig søndag morgen, men det var turen værd, for sjælden har jeg da fundet en strikkebog, hvor jeg er klar til at kaste mig over, nærmest, alle opskrifter.
Som det første kaster jeg mig over dette tæppe...... mangler lige hæklenål nr. 20.

Måske skal din søndagstur også gå omkring Netto...... lige meget hvad....Rigtig god søndag!

6 kommentarer:

 1. det er da osse et fed tæppe.. Glæder mig til at se din udgave.. :0)
  KH iben

  SvarSlet
 2. Ja jeg synes også det tæppe er så fedt...måske også i en større udgave... :o)
  Glæder mig til at se dig trylle med farverne... :o)
  Forresten så kom jeg til at tænke på dig og dit chatol forleden nat da jeg ikke kunne falde i søvn, og jeg tænkte på at hvis det var mig der skulle pifte det lidt op, så ville jeg nok vælge forskellige knopper til hver enkelt knop... Bl.a så har House Doctor en med en fantastisk enkel og smuk sommerfugl...måske en enkelt af dem med glansbillede motiv på som de bl.a. har i GurlieHurly.dk...osv... :o) Nå men det var jo bare min finurlige hjernes input... :o)
  Knuss og god søndag... :o)

  SvarSlet
 3. Iben: Det kan nok godt vare et stykke tid endnu.... du ved....jeg har lidt for mange projekter igang!

  Pi Andrea: Jeg blev da helt rørt.... tænk at jeg var i dine tanker i din søvnløse nat. Tak for dit gode råd, som skal undersøges nærmere, for tvivlen nager mig jo endnu!

  Rigtig god søndag til jer begge!

  SvarSlet
 4. Jeg ville ønske jeg kunne strikke. Det er nogle meget fantastiske ting du laver. Heldigvis har jeg en dejlig svigermor, der gerne sætter gang i pindende, når jeg beder pænt om det.-)
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 5. .....den skønne bog havde min søster sørme under armen til mig, da hun kom på besøg i torsdags.....glæder mig til at udføre nogle af ideerne.......også god søndag til dig:-)

  SvarSlet
 6. Tak for dit indlæg, jeg kikkede på bogen hos boghandleren i går men syntes 199,- var lige i overkanten. Så nu har min mand været i Netto i dag og købt den efter jeg havde læst hos dig ;o)

  SvarSlet