mandag den 15. november 2010

LIVET GÅR VIDERE....

......Ringen er sluttet, og i dag er første dag i mit nye liv, et liv uden en mor, men det er med stor glæde og lettelse, jeg tager imod denne udfordring. I de sidste, ca. 6 år, har jeg brugt rigtig meget af min tid på mor, hvilket jeg i dag, er rigtig glad for.....Jeg sidder ikke tilbage og siger....bare jeg havde gjort dit og dat, for jeg gjorde alt hvad der stod i min magt, for at mors gamle svære dage, kunne blive nogenlunde tållige.
Mor blev bisat i fredags, og det var en smuk smuk og rørende dag....Det hele forløb bare så godt, og det var for alvor tid til at give tårerne frit løb.....hvilken befrielse!

Lørdag tømning af mors stue på plejehjemmet.....meget mærkelig stemning, men min tanke var også...Godt jeg ikke skal se min mor sidde i den samme stol i det samme hjørne, dag efter dag efter dag!

Søndag tog børnene og jeg ud i det fri.....Turen gik til Poulstrup Sø, hvor Amalie og hendes legekammerat hyggede rigtig meget....selvfølgelig også vi andre. Amalies farvel til oldemor, havde været meget svært, hun ville så gerne kisten skulle stå hjemme i deres stue.....sød tanke!

Jeg er lige nu gennemsyret af træthed og udmattelse....Børnene er taget hjem, og der er total stilhed, så min dag skal bruges på sofaen med en god bog, som jeg modtog med posten i den forgangne uge, og så er der jo også en glædelig opgave der skal klares, nemlig en vinder af min Give Away skal findes, og det glæder jeg mig så meget til. Udtrækningen vil ske i løbet af dagen....så bare hold øje med bloggen søde venner!

RIGTIG GOD DAG OG PÅ GENSYN!

4 kommentarer:

 1. Sender dig lige lidt positiv energi herfra... Ja det må ikke være rart at skulle lægge sin mor i graven, men alligevel en lettelse... :oS

  Jeg ønsker mig den bog i julegave...har fået den anbefalet... :o)
  Knuss og tanker

  SvarSlet
 2. Rigtig mange varme tanker herfra...
  Knus til dig.

  SvarSlet
 3. Ja, det er rigtig svært. Husker det kun altfor godt fra, da min egen mor døde. Smukke blomster på din mors smukke kiste. Knus fra Jette

  SvarSlet
 4. Pi Andrea: Tak...rart med positiv energi, og ja stor lettelse...lidt splittede følelser! Kan kun anbefale bogen!

  DiSign-Keramik: Tak for dine varme tanker!

  Jette: Synes også selv valg af blomster var perfekt....normalt ikke mine farver, men til denne årstid, kunne det ikke være anderledes!

  SvarSlet