onsdag den 17. november 2010

NY LAMPESKÆRM.......

.............Det er jo egentlig så lidt der skal til. Tog en lille keramik lampe med mig hjem, da jeg pakkede mors ting ned.....kunne faktisk ikke lide så lille en lampe, men efter den nye Rie Elise Larsen skærm er kommet til,  ja, så er den blev meget fin, og pynter nu på natbordet.Efter 2 omsorgsdage på sofaen, var det bare så skønt at komme til pilates....gav yderligere kræfter.....og hvad er så bedre, end lige komme forbi Blå Fugl og kigge lidt julepynt.....Herfra dukkede min nye lampeskærm frem!

Måske skulle jeg gøre noget ved natbordet???

5 kommentarer:

 1. Hej Betty
  Dejligt med et lille minde om din mor, som får nyt liv.
  Jeg tror, jeg har samme slag keramik lampe, bare i blå og med en "kedelig" lampeskærm - kunne være min også skulle pimpes op :)http://1.bp.blogspot.com/_0ljoTLd38ls/TKcMzEs3T4I/AAAAAAAABQU/-toMRiOYC98/s1600/Billede+022.jpg
  Hilsen Ditte

  SvarSlet
 2. Hej Betty

  Sikke en fin blog - et dejligt friskt pust. Jeg melder mig som læser og vil glæde mig til at følge dine syslerier og hvad du ellers går og roder med :-) Jeg ville så gerne kunne hækle og strikke, men indtil videre foregår min kreativitet med nål og tråd! Hav en god dag.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 3. Den lille lampe er blevet yndig. Måske skal du i gang med natbordet også...., sådan trækker det ene det andet med sig. Du kunne jo også lade være,- farverne ser da fine ud sammen.

  SvarSlet
 4. Sød lille lampe. Natbordet ser da også ganske fint ud :-)

  SvarSlet
 5. Bettebye: Måske god ide med et pimp op til din lampe... kig ind i Blå Fugl, Urbansgade i Aalborg. Mange fine skærme fra Rie Elise.

  Kirkesjov: Tak for din tilmelding, og velkommen til. Glæder mig du synes om bloggen.....nu skal jeg da et smut ind til dig! Skønt når de nye ligger en lille kommentar, for på den måde, kan man finde vej til deres blog.

  Eva: Tak...måske du har ret...natbordet kunne også forblive som det er....meeen, farverne passer måske, netop for godt sammen!

  Citronmoster: Sød som lampen....Tak!

  SvarSlet