fredag den 30. november 2012

Billedklar igen......

......... og det takket være min kære svigersøn, som via fjernstyring af min computer, fixede mit problem, og nu vil jeg jo gerne hjælpe andre med samme problem, men da jeg er så langsom opfattende, har jeg ikke helt forstået handlingen han foretog, men noget med at downloade sine blog billeder over i et webalbum, så de ikke længere ligger hos mine andre Picasa billeder...... det var ikke meget jeg kunne forklare....måske du forstår det bedre end jeg........ slap for betaling!

Og en stor tak til jer der kom med  bud på, hvordan problemet kunne løses....Tak kære læsere og selvfølgelig til svigersøn!

Det store juletræ gøres klar.....og jeg er så heldig det næsten står foran mine vinduer!Havde valgt disse grene, da de var så fine fyldt med mos, men det var desværre kun så længe de var våde


Grene her og grene der........det er bare så hyggeligt med alle de lys, og som I ser...... juletræet næsten foran mine vimduer

2 kommentarer:

 1. Det er godt, at der kloge folk til hjælp, når vi er i nød..... Jeg har lige fået ny telefon og klarede det meste selv. Måtte dog liiiiiige have lidt hjælp af søn.

  Der julehygges! Og hvor er du heldig med det store juletræ lige foran vinduerne.

  SvarSlet
 2. Fine grene og julekugler:0)
  Håber du finder ud af det med bloggen.
  Glædelig jul herfra

  SvarSlet