mandag den 9. juli 2012

Kunst med mormor

De to søde piger........ Ida og Amalie havde lige et par feriedage hos mormor. Det meste af tiden blev brugt i kunstens verden...... først, fra morgenstunden, blev der malet på deres malerier..... herefter gik turen til Kunsten her i Aalborg, hvor Jeppe Heins nye kunstværk skulle betragtes og afprøves!


Bemærk: Mormor klarede ikke helt vand testen....... man skal jo være lidt hurtig, hvis man skal undgå de fantastiske stråler...... ved aldrig hvornår de kommer!

Efter al den kunst.... er det nu rart med lidt leg med playmobil, som har været et stort, måske, evigheds hit..... Det er blevet gemt fra mine egne børn, og nu elsker alle mine børnebørn, at hive det frem!Jeg må lige vise mine dejlige duftende roser frem, og så et lille kig på min tidligere omtalte pergola, som nu er ved at være pænt pakket ind i Blåregn, Slyngrose, Clematis, Vin..... og så det store Birketræ, som hænger smukt ned i "loftet".

Blåregnen har endnu ikke blomstret......måske sker det først til næste år.... er så spændt, og jeg glæder mig så meget til det sker!

2 kommentarer:

  1. Det ser sjovt ud med vandet - det minder mig om Hellbrunslot ved Salzburg, hvor de har nogle overraskende springvand :-)
    Dejlige roser du har i haven.

    SvarSlet
  2. Det er altså en smuk have, du har.
    Jeg skal da love for, I har hygget, både på Kunsten og hjemme; det er dejligt at se, I kan finde fælles hyggerier

    SvarSlet