torsdag den 13. januar 2011

EN RIGTIG GOD IDE........

...........................Hvis jeg skal sige det selv, og hvad er så det? En hylde fra Ikea......Mange kender den sikkert godt, for den er så anvendelig til mange ting, f.eks. billeder, nips på børneværelset, men jeg selv har brugt den i min køkkenkrog til kogebøger, som jeg elsker, og de må gerne kunne ses, så nu er de tæt på, når jeg sidder i krogen, og kan så lige hive en af bøgerne ned fra hylden, og tjekke menuen ud, mens jeg nyder kaffen!
Det bedste af det hele er, når man som jeg, ingen mand har i huset, men til gengæld har nogle søde viceværter, der lige gad være behjælpelige med at sætte nævnte hylde op, for jeg er så utålmodig, når jeg får noget nyt.........Det skal helst fikses nu og her!
Nu er min køkkenkrog også blevet min hyggekrog, med al dens glade farver!

Den optager næsten ingen plads!

Og alligevel giver den så meget plads!

7 kommentarer:

 1. Den er bare rigtig fin - og super god ide! Lækker køkkenkrog du har der :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kender den godt. Vi har 2 stående i kælderen - på højkant!
  Jeg tænker tit på, at de kunne være hylder for en skiftende udstilling af fotos og andre billeder i vores stue...
  Det ser dejligt ud i din køkkenkrog :)
  God dag

  SvarSlet
 3. Jahh, for filan da!! Mine kogebøger står bare på gulvet i køkkenet (de var på væggen på en hylde; dårlig, hullet væg+mange kogebøger --> hylde falder ned og laver hul i barns hovede) og har irriteret mig vildt længe, men dét der er da genialt! Tak for tippet!

  SvarSlet
 4. God ide , men jeg har nada plads . Kan meget meget godt lide din køkkenkrog , jeg samler osse selv herhjemme og jeg nærmest nyder det.

  Vilma

  SvarSlet
 5. Tak for jeres dejlige kommentarer...Det er altid dejligt, når man kan vise en god ide, som andre kan lí og få glæde af, og Mettes ide er også rigtig god.....en galleri udstilling!

  SvarSlet