mandag den 29. november 2010

TANKER OG JULEFLIP

Der er mange tanker omkring min mor lige nu......Det er jo første jul uden hende, men det gode er, at jeg fornemmer nogle positive tanker.....begynder så småt, på en eller anden måde, at blive smukkere. Når jeg stadig fælder en tåre, så er de også blevet smukkere.....Kan vist godt sige, at min sorg er smuk og glædelig, også fordi, jeg må huske på, at det var mors store ønske, der endelig gik i opfyldelse!......Er der mon noget der hedder glædelig og smuk sorg???.


Nå.....men jeg har, på trods af alt, fået juleflip i stor stil. Mit hjem oser af julestemning. Har lige hængt en grim stjerne (kobber) op.....men den har hængt hos min mor i mange år.....så den havde jeg lige brug for i år, og forresten ser den slet ikke så tosset ud hos mig! Den hvide stjerne, er lige her i juletiden, kommet op i stedet for den gule, som plejer, at hænge hele året rundt. Stjerner må der til!

3 kommentarer:

 1. Jeps...stjerner må der til... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 2. Ja - smuk og glædelig sorg findes. Min er blevet det med tiden - det er nu den 15. jul uden min far. Men alle de gode minder og alle røverhistorierne har taget over og faktisk er det et savn, der for det meste giver et smil på læben - han var en rigtig spasmager. Jeg håber også, at du kan mindes din mor med et smil og tænke på alle de gode stunder, I har haft sammen, når nu der ikke skal være flere.

  God dag!

  SvarSlet
 3. En smuk og glædelig sorg,- ja selvfølgelig findes det. Nu kan du dvæle ved dine minder og glædes over, at din mor endelig fik fred.

  Det ser hyggeligt ud med al julepynten.

  SvarSlet