torsdag den 28. oktober 2010

SKØNHED OG FRIHED

Havde lige brug for at finde noget smukt frem....som kunne fremkalde positive og smukke tanker, hvilket jeg ikke er ejer af lige for tiden....tilbringer det meste af tiden hos min mor på Hjørring sygehus....derfor lige et smut inden om bloggen....her kan tankerne altid få en lille pause for det trælse!
En eftermiddag fangede jeg den smukkeste solnedgang.....og mit fuglebur med smukke fugle, er en elskelig ting på altanen....fuglen er for mig, et symbol på frihed (derfor ikke levende indespærret), og bemærk, lågen er åben! Gid min mor, må få den samme frihed!!!!!

Há en rigtig god dag!

5 kommentarer:

 1. hej Betty

  hvilke skønne billeder du kan fremkalde lige hvad der er brug for på sådan en rigtig ruske regnvejrsdag - men lidt trist med din mor- håber det bedste for jer
  kh

  SvarSlet
 2. Sender dig varme tanker... :o)

  SvarSlet
 3. Du får lige lige et stort virtuelt knus fra mig kæreste Betty. Mor og jeg tænker rigtig meget på dig og jer. Hils ungerne, og så håber vi ellers sammen med dig, at hun snart må blive fri.

  /Helle

  SvarSlet
 4. Gode ønsker for din mor,- og for dig, som må se på.

  SvarSlet
 5. Marianne: Tak....Vi havde alle håbet, at denne gang måtte det ende!

  Pi Andrea: Tusind tak fordi du er der!

  EN FUGL I HÅNDEN: Søde Helle....Tak for dine og din mors tanker...skal nok hilse kusiner og fætter, og så håber vi alle på snarlig fred og ro omkring min mor!

  Eva: Du er bare sød...Tak!

  SvarSlet