søndag den 31. august 2014

Hello.....

.......ved ikke helt om der er nogen der stadig kigger med her, for som tidligere nævnt noget om, så forsømmer jeg lidt min blog, men her er lige et lille indlæg på en stille regnvejrs søndag. Min tid efter ferien er gået meget med min kolonihave.....indretter stadig min lille sommerhytte, fysioterapeut og så er min skole atter startet op efter ferien (studerer engelsk).
Jeg har leget med nye farvesammensætninger, set det på tv, så det måtte jeg jo lige prøve. Pastel farver er ikke det jeg gør mest i, men jeg er blevet rigtig glad for resultatet, og så passer det fint ind i mit, snart, færdige nyindrettede kolonihavehus.....tjek....


Hvis det ikke lige er til at se......det bliver til en pude, og så vil jeg tilføje.....farverne er mere pastel en billedet viser, her er de blevet for mørke.

Burde have vendt billederne rundt.....nå, men dette er små skuffer i en hylde, som jeg har vist her på bloggen for noget tid siden. Meningen var, at hele hylden skulle males, men har nu valgt det kun skal være skufferne....resten skal forblive fyrtræ.

4 kommentarer:

 1. Jowjow, der er stadig liv, - og det bliver da så spændende, når du er helt færdig i kolonihaven, så vi kan få en hel billedreportage ;)

  SvarSlet
 2. Åh hvor skønt...... tak for det kære Eva!

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig er vi her stadig :-)
  Du har godt nok gang i mange spændende ting, og som Eva glæder jeg mig til at se det færdige resultat

  SvarSlet
  Svar
  1. Også dig Lone.....Tusind tak!

   Slet