torsdag den 26. september 2013

Trenden lige nu.........

........ er kobber, så jeg tænkte om jeg kunne bruge denne....... har i første omgang pudset den op, og så er den lidt på prøve......


Noget helt andet.......Vi har ikke længere Tivoli her i byen (Aalbrg). Karolinelund, som det hedder, er nu blevet et dejligt fristed med bl.a. legeplads, og så det allerbedste påfund......frihaver..... bare så hyggeligt!

Et lille pip fra mig......håber jeg snart kan blive mere blog mobil, for hold da op, hvor jeg savner det!

4 kommentarer:

 1. Lekker kobberkjele. At tivoliet er laget om til frihager høres flott ut. Jeg besøkte tivoliet en gang som barn. Husker at det var et fint område. D

  SvarSlet
 2. hold da op, jeg kommer da hvis for lidt rundt i Aalborg, jeg tager kun 10 min og gå hen til karolinelund, og jeg var ikke engang klar over at der var frihaver der inde, sidste jeg gik gennem, var det ikke noget og råbe hurra for..

  SvarSlet
 3. Jeg er da vist nødt til snart at komme en tur i Karolinelund. Jeg har ikke været deri 25 år, så der er virkelig sket ting og sager. Sikke en fin kobberkedel, min mor har vist en lignende stående, måske skal jeg se nærmere på den og høre, om hun bruger den til noget :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det en fin ide at bruge Karolinelund til et "fristed".
  Min mormor havde masser af kobber, - jeg er nu ikke helt sikker på, at jeg er klar til kobber endnu. Men lur mig, - når det breder sig, så hopper jeg nok også med ;)

  SvarSlet