søndag den 10. februar 2013

Ny dag......

                           ............ God morgen søndag...... og nu atter snedækket landskab!


Dagen skal bruges på fødselsdag hos min søde datter, som stadig har et år tilbage inden det pæne runde tal (40)...... mærkelig som de børn bli´r ældre, mens jeg står stille!

Rigtig god dag!


7 kommentarer:

 1. Det er smukt hvidt derude :) Tillykke med datteren !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det langt om længe er gået op for mig, at du hedder Miri.....så Miri, tusind tak!

   Slet
 2. Gratulerer med datteren. Min datter ble 30 for litt siden. Jeg synes det er rart å tenke på. Tiden går så veldig fort. Ha en fin søndag. D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Drude....ja, du har ret.... tiden flyver afsted, og et eller andet sted flyver vi jo med.... Tak for din gratulation, og há en dejlig søndag!

   Slet
 3. Tillykke med datteren. Du må have fået hende da du var 10 så? ;)

  Jeg fik mig i øvrigt en forskrækkelse i går, da jeg troede jeg havde mistet min elskede Betty-strikkede hue. Det viste sig, at jeg i min travlhed havde glemt at få den på hovedet og den lå trygt derhjemme. Den følger mig også trofast denne vinter. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne.... for dine søde ord. Glæder mig du er så glad for huen, men er den ikke blevet lidt løs i det? Måske du skal have en ny hue næste vinter, for når du har brugt den så flittigt, står jeg gerne til rådighed for dig!

   Slet
  2. Jo den sidder lidt løsere end sidste vinter, men jeg er stadig forelsket i den. Men måske den skal pensioneres næste vinter, og jeg skal sende dig til pindene igen. ;)

   Slet