søndag den 29. juli 2012

Opskrift

Kære Læser........ som lovet, kommer her opskrift på poncho. Jeg vil lige understrege, at jeg ikke er nogen ørn til at forklare ovenstående, men sådan har jeg gjort: Slået 56 masker op på lille rundpind 7 og strikket 10 cm rib (2 ret 2 vrang).... skiftet til pind 8 og fortsat i glat og striber (efter eget farvevalg og bredde)..... samtidig sættes der 4 mærke tråde med lige mange masker imellem..... på hver side af tråden skal der tages ud, som gøres ved at samle tråden op mellem 2 masker, og strik den drejet ret. Der skal være 2 ret masker mellem begge udt, på hver side af tråden. Udt. foretages på hver 2. pind..... efter 10 udtagninger, stoppes dem på skulderen, og der tages nu kun ud midtfor og midtbag..... og nu kun på hver 3. omgang. Fotsæt på denne måde til ønsket længde..... og jeg har så afsluttet med 3 omgange ret riller.Håber så meget min hjemmebrygget opskrift er forståelig.... ellers må du hjertens gerne kontakte mig!


Rigtig god fornøjelse!


2 kommentarer:

  1. Uuuuh, jeg tror altså jeg skal smøre det store smil på og blinke med øjnene og høre min søde mor, om hun ikke er klar på at strikke sådan en til mig. Kan lige se mig selv i sådan én - i grå/blå nuancer, tænker jeg. ;)

    SvarSlet
  2. Kjempefin poncho som virkelig setter fantasien i sving. Sikkert veldig fin i to nøster Kauni i ulike farger også (ala Glade striber)

    SvarSlet