torsdag den 24. maj 2012

Sommerstemning

.......En stemningscollage fra kolonihaven, for der har jeg opholdt mig i dag/aften....altså efter skoletid........ savner lidt at blogge, men når desværre ikke alt det jeg gerne vil lige pt....... kunne godt bruge en bærbar computer, for så kunne jeg jo blogge fra drømmesengen i haven......iiiihh....det ønsker jeg mig altså!

Bemærk det fine turkise bord....... det malede jeg forleden dag.... det fine vandbassin med nuttet and, er Amalies og mormors værk....... havde fælles søndagshygge i kolonihaven!

Håber alle nyder det herlige sommervejr!

8 kommentarer:

 1. Hej Betty

  Sikke en dejlig blog du har :)
  Billederne er skønne..

  Kram herfra

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Skønt der endelig er kolonihavevejr i Danmark. Håber det holder i pinsen, for jeg skal igennem alle bedene, de trænger til en kærlig hånd.
  God aften til dig fra mig

  SvarSlet
 3. Endelig sommer. Dejlige billeder fra din have. Og jeg kender godt det der med at mangle tid.....

  SvarSlet
 4. Hvor ser der dog dejligt ud, jeg kan godt forstå, du er glad for at være der
  Rigtig god Pinse

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle fine billeder fra din kolonihave... ha en dejlig weekend.

  SvarSlet
 6. En bærbar må du have, jeg var lidt skeptisk inden jeg fik min første, men nu.. Forstår jeg ikke at jeg kunne undvære den :-D

  Dejlige billeder !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder fra din have - det er gode farver du vælger - jeg kan godt li' dem, men er selv en kylling til det med at sætte kulør på :-)

  Du må ha' en bærbar, jeg har ikke haft andet i flere år - den står såmænd på sin faste plads største delen af tiden, men det er nu rat at kan snuppe den med, når det er nødvendigt.
  Jeg bruger f.eks. at tage den med ned til min mormor og vise hende billeder på, jeg kan love dig for, at hun synes sådan "et apperat" er helt fantastisk :)

  Nu bliver der pinse og det giver en ekstra fridag til at nyde haven :-)

  SvarSlet
 8. Smukt turkis bord, som står flot til alle blomsterne

  stine:)

  SvarSlet