onsdag den 11. april 2012

Hjælp søges

Er i mit tidligere indlæg blevet gjort opmærksom på de der irriterende 2 ord, man skal skrive når man kommenterer...... troede ikke det var tilfældet hos mig.... skal nemlig sige, at de kan næsten få mig til ikke gide at kommentere på andres blog......og det er jo ikke meningen........ derfor håber jeg, der er nogle derude, som kan fortælle mig hvordan jeg fjerner dem, hvis det altså kan lade sig gøre!

Takket være en sød læser...... skulle problemet være løst.....hvis ikke... giv mig lige besked!

6 kommentarer:

 1. Hej Betty. Jeg havde også de kode-ord på min blog uden at vide det. Søhesten har lavet en fin vejledning, så du kan fjerne koderne. God fornøjelse.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Tak Mette.....Har nu gjort som anvist hos Søhesten..... håber det virker, så jer kære læsere, ikke længere skal bruge tid på at tyde de møgord!!

  SvarSlet
 3. Jeg har også fjernet dem - og har det som dig, at det er næsten uoverskueligt, når man er læser af mange blogge. Og jeg må sige, at det er forsvindende få - faktisk ingen - automatisk genererede kommentarer jeg får. Enkelte anonyme, men det har jo ikke noget med det at gøre.

  SvarSlet
 4. Det er da SIMPELTHEN også det mest irriterende!!! Man kan jo aldrig læse hvad der står, og det fratager al ens lyst til at skrive en sød kommentar.
  Men det ser ud til at fungere nu. :)

  De bedste hilsner
  Anne

  SvarSlet
 5. Virker fint uden nu ... super

  SvarSlet
 6. Jeg har også fjernet mine - ved hjælp fra Ellen Sand.

  SvarSlet