fredag den 18. november 2011

DEN FÆRDIGE PONCHO.......

........ faldt i rigtig god jord hos kære Ida..... I skal også lige se det færdige resultat. Jeg har lyst til at fremhæve begyndelse og afslutning, som har fået en rigtig god harmoni...... den mørkegrå hals, og den lysegrå kant forneden, som bliver markeret af neongul og pink..... skøn farvekombination! Nu skal jeg igang med en til lillesøster Amalie...... jeg er også igang med noget andet...... en baby undertrøje/vest, som jeg havde tænkt skulle sættes til salg på blog shoppen...... den shop trænger da vist til lidt nyt...... kommer ganske langsomt!
Jeg vil også lige takke jer alle for de flotte kommentarer på mit sidste indlæg......og et hjertelig velkommen til nye læsere...... det glæder mig så meget, at I har lyst til at følge min blog.... TAK!

Så kan I også lige se Julepynt på mit badeværelse....... her skal man jo også hygge sig!

7 kommentarer:

 1. Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

  http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

  SvarSlet
 2. det blev da et dejligt resultat... Lækker strik du har lavet.. Det der juletræ er da osse mega nice.. Hvor søren har du hentet det?..:0)
  KH iben

  SvarSlet
 3. Den er da så vildt flot, den poncho. Der er én, der er heldig:)

  SvarSlet
 4. Den er så fin , glade farver :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare blevet et smukt stykke arbejde... :o)

  SvarSlet
 6. .....skønt strikkeri.....og dejligt at få brugt lidt af "forsyningerne".....er vild med "gladt" og farvestrålende julepynt......

  SvarSlet
 7. Til alle mine skønne læsere.... Tusind tak!
  Pink juletræ har jeg købt hos Mandrups Tapeter i Aalborg..... kan sikkert fåes flere steder....mener det er fra Rice!

  SvarSlet