lørdag den 1. oktober 2011

TVIVLER STADIG.......

.......... sikke et problem, jeg kan skabe for mig selv....... det kære gamle møbel...... skal, skal ikke, være på mit lille kontor...... ved det ikke endnu....... prøver med udskiftning af beslag....... ofrer en formue på lysegule Anne Black knopper.....dur ikke, fandt nogle hvide træknopper i gemmeren......... mon ikke jeg skulle male dem græsgrønne........ Hvad mener du?


5 kommentarer:

 1. Bøvler du med det endnu? Måske er det tegn på, at det ikke skal være lige der....? Jeg kan godt lide møblet (!), men måske er der noget ved det, som gør, at det ikke finder sin plads hos dig.

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med det skønne møbel... men som Eva skriver så kan der være noget ved det som ikke harmonere med dig...men prøv dog at mal de knopper grønne...måske er det det der skal til... :o)

  SvarSlet
 3. Jeg ville prøve med den grønne :)

  SvarSlet
 4. du må endelig ikke ødelægge det smukke møbel, så hellere erkende, at det ikke lige er dig. vi har jo hver især vores smag og jeg kan slet ikke forestille mig grønne greb - men måske gammedags hvide porcelænsgreb, hvis du ikke vil have nogle gammeldags metal greb.

  SvarSlet
 5. Ja, jeg bøvler stadig med det gamle møbel, men tusind tak fordi i gider, og prøver at guide mig....altid rart med andres mening!

  SvarSlet