tirsdag den 6. september 2011

JYLLAND IGEN

Efter nogle dejlige dage i København, er jeg tilbage i det jyske. Nåede ikke helt, det jeg gerne ville, men det må jeg gøre næste gang...... trøster mig, at jeg tit kommer derover. Efter 4 overnatninger, begynder trætheden at melde sig...... der er jo fuld knald på, i en ikke for stor lejlighed, med to små livlige drenge....... så på et tidspunkt må mormor melde fra, og hjem og slappe af!

En skøn oplevelse.......... Camilla Plums høstmarked i lørdags....... Ludvig var meget optaget af alle kattene.......

......... og Wilmer kunne heller ikke stå for den lille røde killing.......... Det der med at plante i sit gamle fodtøj, den er jeg ikke helt med på...... begge dele kunne købes, altså plante og brugt fodtøj....... nej ikke mig!

Min hjemtur med DSB, blev en helveds tur.......næsten tre timers forsinkelse pga diverse problemer...... måske jeg skal overveje at flyve næste gang!

RIGTIG GOD DAG TIL ALLE!

3 kommentarer:

 1. Kære Betty

  Godt at høre at du har haft en skøn tur. Næste gang på du svinge forbi og besøge os i DesignKartellet :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Betty.. Heller ik mig - det med støvlerne - men alligevel beundres jeg over at nogen tør at være "skæv" i deres udtryk.. Fede billeder:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Vi var også hos Camilla Plum, jeg er helt enig det fodtøj var heller ikke noget for mig;-)resten var dog rigtig skønt:-)

  SvarSlet