onsdag den 22. juni 2011

AV AV AV.........

.......... for helvede..... undskyld sprog...... bander ikke så tit, men nu er det absolut en nødvendighed...... min førlighed er taget fra mig...... problemer med Iskias nerven.... (så lærte jeg også lidt anatomi), og det er aldeles smertefuldt......min tålmodighed er sat på prøve........ mig, der helst skal være aktiv/kreativ....... kan pt, kun trippe (med besvær) lidt rundt.... se dumme tv, læse lidt, og ind i mellem falder jeg i søvn pga. stærk smertestillende medicin....... hold kæft tiden er lang og kedelig!

Opdatering på forgående indlæg....... Efterlyste navn på en plante...... og svaret kom fra en sød dame, Kaja Ludvigsen, som sendte mig en mail...... navnet er Blyrod!
Tak til I andre, som også prøvede at hjælpe!

10 kommentarer:

 1. ....nej hvor træls......har prøvet det på egen krop.....zoneterapi og akupunktur kan anbefales....så du hurtig kan komme på ret køl igen og løbe rundt og være kreativ i hus og have.....god bedring :-)

  SvarSlet
 2. øvøvøvøvøvøvøøv for dig!

  SvarSlet
 3. Uha hvor jeg føler med dig, prøvede det i pinsen sidste år, det var frygteligt !!
  Go´ bedring til dig !
  KH Jytte :o)

  SvarSlet
 4. hej Betty.. Uha jeg kender følelsen .. Går sådan endnu på 2 år i træk.. God bedring til dig:0)

  SvarSlet
 5. Årh nej, stakkels dig... Så må man altså godt finde det grimme sprog frem, for av for f.....

  Rigtig god bedring ;o)

  Kh. Irene

  SvarSlet
 6. Uff en grim omgang - jeg har også været ramt af sammen skæbne nogle gange så jeg ved tiden er voldsom lang.....eneste gode råd slap af selvom det er svært jo mere man forcere jo værre bliver det ;-((

  Rigtig mange god bedring ønsker.

  kh Jane

  SvarSlet
 7. Planten havde min farmor, den blev meget stor og frodig, det er ikke en hårdfør én, skal så vidt jeg ved, holdes indendøre.

  SvarSlet
 8. Alle mine vidunderlige læsere......Tusind tak for jeres varme hilsner...... kan se jeg ikke er alene med denne Iskias lidelse!

  Lavendel: Tak for dit gode råd..... håber nu bare mine frø bliver til noget!

  SvarSlet