mandag den 23. maj 2011

FRISK DRENG........

.............. og det er lille Ludvig på 1 år, som skal ha en sommer frisk sweater. Da jeg for kort tid siden var i mit private garn lager, fandt jeg rester af en lækker Merino uld, som jeg tidligere har strikket sweatre af. Synes selv farvekombinationen er blevet rigtig fin, og så er det alle tiders strikke metode........ begynder med halsen, og strikker det hele ud i et...... næsten ingen monterings arbejde....... øh...... lige bortset fra denne stribede udgave, hvor der kommer en masse tråde, der lige skal fikses!
Nu skal jeg ud og finde knapper til cardiganen, som ligger i pres....... har besluttet, at det skal være nogle med farver på!

Ved ikke helt, hvor langt garnet rækker, men så må jeg bare ændre lidt på striberne..... der er mest af det grønne, derfor vil jeg lave nogle brede striber med denne!

RIGTIG GOD MANDAG!

6 kommentarer:

 1. Super lækker trøje, hvor har du mon fundet den opskrift? Farverne er fantastiske!!!
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Skønne trøjer og farver :)Jeg har strikket samme model - også i striber - flere gange, jeg lader bare garnet løbe på indersiden, så slipper jeg for hæftningerne :)

  SvarSlet
 3. Fine farver, flot sammensætning.
  Opskriften ser dejlig nem ud, sådan en man kan strikke og så samtidig se nyhederne.
  Den ville være go' at ha. Klem

  SvarSlet
 4. En rigtig skøn farvesammensætning.

  kh Jane

  SvarSlet
 5. Flott og sommerfrisk genser.

  SvarSlet
 6. Hvor er I søde....... Tak!.....Morslille: Opskriften er en kopi, som jeg på et tidspunkt købte i København, men jeg kan se den stammer fra et Hendes Verden!
  Clemme/Trine: Normalt trækker jeg også garnet med op, men her er for stort et spring, synes jeg!
  Britta: Håber også du har fået svar, med hensyn til opskrift.......Du kan sikkert godt finde den i den lokale garn butik.....den er fra Wilfert´s!

  SvarSlet