søndag den 24. april 2011

STILHED, STATUS, OG SLOWMOTION!

Der har været fuld knald på hele ugen, så nu er det tid til afslapning. Gæsterne er draget mod København, og lejligheden rummer atter stilhed.......en stilhed, som jeg så lige, igen skal finde mig selv i. Min dag skal derfor foregå i slowmotion, og bare nyde solen på altanen..... kolonihaven må vente til i morgen!

I går tilbragte vi dagen i Blokhus......Frokost på Strannings kroen.... lækker lækker buffet....bagefter......tid til is. Vesterhavet er bare fantastisk.......elsker det, og så var det jo bare super hyggeligt, at dele det hele med sine aller kæreste!
Der har også været tid til hygge på havnefronten her i Aalborg!
Kan vist  godt konkludere........ Skøn og dejlig påske.....i herligste solskin!

Og det er så her i parasollens skygge, dagen skal tilbringens........ drikke kaffe.....spise hindbær/chokolade overtrukne mandler, som var mit påskeæg fra sønnen!
Tak til min kære familie......for hyggelige timer.......og nu skal trætte mormor her, bare slappe af!

4 kommentarer:

 1. Skønt at hygge sig med sin familie. Jeg kender godt dette med stilheden, når gæsterne er draget afsted og lejligheden er tom.

  Du må hygge dig og slappe af med kaffe og den dejlige chokolade. Fortsat god påske;O)

  SvarSlet
 2. Ja, der kan vel nok blive stille. Men så kan du jo nyde de dejlige billeder. Og smække benene op. Det er også dejligt:)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder atter igen.. Hermed en Award til dig.. Håber at du vil deltage.. Tjek mere info på min blog..Go dag..
  KH Iben

  SvarSlet