onsdag den 11. august 2010

STOR DAG

I dag er en stor og begivenhedsrig dag.....Mit ældste barnebarn har første skoledag (0 klasse). Under morgenkaffen tog jeg lige et tilbageblik, på de 6 år, som nu er gået, og tænkte.....Hvor er jeg dog rig!

5 kommentarer:

  1. Det ER en stor dag. Det går så hurtigt med de små, så det er bare med at huske at nyde. Dejligt med et lille tilbageblik til morgenkaffen.

    SvarSlet
  2. Ja, du ER rig ! Jeg glæder mig til den dag, det bliver min tur til at få børnebørn :-)

    SvarSlet
  3. Det var mange søte små!

    Tiden går så alt for fort, fortere enn man noen ganger ønsker.

    jeg har ennå ingen barnebarn, men to som har fløyet ut av redet og to som fremdeles bor hjemme.

    Hilsen fra Mimmi-Leone

    SvarSlet
  4. Hei Betty :))Takk for koselig besøk på min blogg. Så fint du har fått det her inne! Bloggnavnet ditt er mer enn bra nok synes jeg!
    Lett og huske og enkelt og liketil. Ser jo at du i et innlegg under vurderer å bytte, men ikke gjør det :)Nå har jeg lagt meg til som følger hos deg og så må jeg ønske deg lykke til med bloggingen.Gleder meg til å følge deg videre :))Klem fra Kardemomme :))

    SvarSlet
  5. Velkommen til de nye på min blog, og tak for jeres kærkommen hilsner. Vil bare sige...Glæd jer til bedsteforældretiden, skønt, at finde legebarnet frem igen.
    Kære Kardemomme, det der med indlægget har jeg vist ikke lige været opmærksom på, sorry! Det glæder mig meget, du har lyst, at følge mig.

    KH Betty

    SvarSlet