Kold hævede morgenboller |
1/2 l vand
1/2 pk gær
2 spsk. olie
2 tsk. salt
100 g havregryn
100 g solsikkekerner
500 g mel.......................... Jeg rører det hele sammen om aftenen, og stiller det på køl til næste morgen, hvor jeg former dejen til boller med en stor ske, som jeg dypper i vand......bages ved 220 grader i 15 - 20 min.
En god fordel.......du har slet ikke hænderne i dejen (klistret).....ingen æltning!
Hvis du skulle få lyst........... Rigtig god fornøjelse!
Nu bliver jeg da sulten. Tak for opskrift :)
SvarSletVelbekomme!
SletUhmmm, de ser lækre ud, og en dej, jeg ikke skal have hænderne i, er lige noget for mig
SvarSletHyg dig :-)
De er super lækre.....også et par dage efter bagning!
SletFortsat hygge fridag til dig!
Det er SÅ lækkert med koldhævet, nybagt brød til morgenmaden. Vejret indbyder ikke til udendørs aktiviteter.
SvarSletJa og dejligt med duften af friskbagt brød!
SletHar lige taget et kopi, skal have overnattende gæster i weekenden, måske man kan dupere dem lidt søndag morgen:O)
SvarSletEva
Håber bollerne faldt i god jord hos gæsterne!
SvarSlet