lørdag den 29. januar 2011

FORÆLDRELØS

Hvordan er det? Selvom jeg efterhånden er en voksen kvinde, så er det meget mærkeligt....der opstår et tomrum, og til tider en stor ensomhed, eller måske snarere en alenehed, for jeg har jo mine vidunderlige børn, svigerbørn og børnebørn omkring mig, men alligevel er der noget, for mig, der er slut. Det går dog fremad med mig.....til tider føler jeg endog, jeg har fået et nyt liv forærende.....ja det er jo nogle mærkværdige ambivalente følelser, der kan opstå, men min mors sidste år på plejehjem, var ikke nem, hverken for hende eller os andre. Nu har jeg jo pludselig fået en masse tid til mig selv......var vant til at besøge mor på plejehjemmet flere gange om ugen. Når jeg så får ovennævnte følelser, så husker jeg mig selv på, at det var mors store ønske, at forlade denne jord, og få fred.
Det er noget mærkeligt noget, det der med død, bisættelser og begravelser. Min mors død og bisættelse oplevede jeg, som noget smukt og meget fredfyldt....der var en ubeskrivelig stilhed over det hele, hvorimod, mine brødres død, og henholdsvis begravelse og bisættelse.....Det var skræmmende, uhyggeligt og slet ikke smukt, synes jeg, men det var jo også unaturligt.....De skulle jo leve meget længer endnu!

For nogen, virker det måske lidt mærkeligt, at jeg skriver så meget om min mors død, men det er min form for terapi.....når mine tanker fylder for meget i mit hoved, skal det lige tømmes, så jeg kan komme videre!Tænk......min mors urne der i sneen.....jeg synes bare det er så smukt, fordi, her slutter mors kamp, og hendes længe ventede ønske er gået i opfyldelse......FRED! Nu håber jeg ikke, jeg har spoleret jeres lørdag med dette indlæg........bare tænk!.....for hende Betty, er det terapi!


EN LIDT GRÅ LØRDAG, MEN NYD DEN ALLIGEVEL!

fredag den 28. januar 2011

BOGUDSALG

Har lige været til bogudsalg, og jeg skal love for, der var mange dejlige billige bøger.......svært lige at overskue på en gang, så måske jeg må afsted igen, men der blev da købt lidt ny inspiration og underholdning til de kære børnebørn......et puslespil på 1000 brikker, kræver sikkert mormors hjælp....heldigvis! Lille Ludvig bliver snart et år, så mon ikke der er en ny bog til ham!

RIGTIG GOD HÅNDBOLD KAMP I AFTEN!

torsdag den 27. januar 2011

SMUGKIG........

................Til næsten færdige resultater. Endelig kom jeg i omdrejninger til, at hive igangværende projekter op af strikkekurven. Strikkepindene har dog ikke ligget stillet hen i mellemtiden, for der er blevet lavet halstørklæder, og så lige en lille sømands cardigan.

Den lilla pigevest er strikket i Duett fra Sandnes, som er en blandingsgarn 55% bomuld og 45% merinould, og tåler maskinvask på uldprogram. Sømandstrøjen er strikket i 100% merinould fra Onion, og kan også maskinvaskes, hvilket jo er en god ting til de travle småbørns familier. Nu skal der lige strikkes helt færdig, monteres og vælges knapper, som jo for mig, er en kæmpe opgave, for der skal findes "KNAPPEN", som er den helt rigtige, så nu går jagten igang, og så vises de helt færdige resultater på et tidspunkt.

HA`EN DEJLIG DAG, MED EN MASSE SOLSKIN!

mandag den 24. januar 2011

IKKE NOGEN HEMMELIGHED.......

...................At jeg er glad for farver........og det vil jeg lige vise et eksempel på her


Se lige her....har været med fra start på Bolig Liv......de var så fine, at jeg brugte dem til pynt i reolen.....den der farveskala var så skøn, og se så nu.....

Nu ser det bare sådan ud.........Sikke noget, at gå op i......men jeg savner det gamle look!

RIGTIGOMANDAG!