fredag den 29. april 2011

ALDRIG FOR SENT.......

............ når det gælder chokolade og marcipan. Jeg havde købt ind til hjemmelavede påskeæg, for det skulle mine påske gæster selvfølgelig ha´........ men tiden var ikke lige med mig, og påsken løb fra mig. Påske eller ej......... mine æg blevet lavet i går, så nu er jeg klar til bryllup! Heldigvis kan mit fjernsyn drejes, så jeg kan se det fra min altan!

Ikke helt Summerbird, men næsten!Marcipan, nougat, lakridspulver, hvid chokolade, kandiserede roser og hakket saltet pistacienødder....... kan I fornemme det?Kære familie....... undskyld I måtte gå glip af denne lækkerbisken!
RIGTIG GOD FREDAG........ OG ER I TIL BRYLLUP....... GOD FORNØJELSE!

torsdag den 28. april 2011

SKAL DET VÆRE DIG..........

........... og er du bagelysten, så kig med her! En give away venter på jer, for jeg er i fest humør........ min blog har rundet de 100 læsere..... jamen for pokker da...... jeg er overvældet..... tænk, at så mange gider  følge med i, hvad jeg render rundt og laver i min simple hverdag! Til de nyankomne læsere, vil jeg gerne sige tak, og byde jer alle, hjertelig velkommen! Jeg prøver løbende at finde frem til jer, for jeg er jo så nysgerrig, og vil gerne møde jeres blogs. Mine "gamle" læsere skal også takkes, for I har jo være en stor drivkraft for mig........ uden alle jer, var der måske knapt så sjovt her i blogland! Nu til sagen: For at vise jer, hvor taknemlig jeg er, får I mulighed for at få fingrene i en bagebog fra Gyldendal, og en dejskraber fra Rice (tænkte allerede på jer under bogudsalget).
Ikke særlig mange regler..... blot en kommentar, og du er med i lodtrækningen, som finder sted  søndag den 15. maj.
Det er tilladt at linke og anvende billede!
Jeg ville rigtig gerne invitere jer alle på lagkage...... men desværre bliver pladsen for trang...... det er jo 100 læsere....... i stedet, får en heldig vinder mulighed for selv at skabe nogle lækkerier!

HELD OG LYKKE!

onsdag den 27. april 2011

PRIMITIVT.......

.........og hurra for det. På godset....altså kolonihaven, foregår alt primitivt......ikke mindst opvasken, som klares ude under åben himmel...... men det er da også smadder hyggeligt, og samtidig få det skønneste fuglekvidder ind i øregangen! Må lige skynde mig at sige, herhjemme, vil jeg for alt i verden ikke undvære min nyanskaffede opvaskemaskine...... tror den reddede hele påsken (mange gæster).
 

Og så gør det jo heller ikke noget, man har noget kønt at kigge på!Og her i min lille bitte køkken krog, koges vandet på mit lille primitive gasblus!
Det var så lige lidt stemning fra  kolonihaven........kommer sikkert meget mere!

Håber I får en dejlig dag!

tirsdag den 26. april 2011

NEJ TAK........

........... til søde Iben med bloggen vidunderlige univers. Hun har været så sød at tildele mig en award, men atter en gang må jeg skuffe, så nu er det skisme snart på tide,  jeg får det skilt sat ud...... Awardfri blog! Afslaget begrunder jeg med, at jeg læser så mange fantastiske blogs, og jeg ønsker ikke, at fremhæve nogle frem for andre...... det vil være en umulig opgave for mig. Jeg håber mit afslag bliver taget godt imod, og til dig, kære Iben....... Stor TAK for din søde kommentar på min blog, og fordi du tænkte på mig!

RIGTIG GOD TIRSDAG!

søndag den 24. april 2011

STILHED, STATUS, OG SLOWMOTION!

Der har været fuld knald på hele ugen, så nu er det tid til afslapning. Gæsterne er draget mod København, og lejligheden rummer atter stilhed.......en stilhed, som jeg så lige, igen skal finde mig selv i. Min dag skal derfor foregå i slowmotion, og bare nyde solen på altanen..... kolonihaven må vente til i morgen!

I går tilbragte vi dagen i Blokhus......Frokost på Strannings kroen.... lækker lækker buffet....bagefter......tid til is. Vesterhavet er bare fantastisk.......elsker det, og så var det jo bare super hyggeligt, at dele det hele med sine aller kæreste!
Der har også været tid til hygge på havnefronten her i Aalborg!
Kan vist  godt konkludere........ Skøn og dejlig påske.....i herligste solskin!

Og det er så her i parasollens skygge, dagen skal tilbringens........ drikke kaffe.....spise hindbær/chokolade overtrukne mandler, som var mit påskeæg fra sønnen!
Tak til min kære familie......for hyggelige timer.......og nu skal trætte mormor her, bare slappe af!