tirsdag den 2. november 2010

MIN MORS KAMP....

.......Ikke for livet, men for døden.
Ved præcis, hvordan hendes hånd og hendes kind mærker....ved præcis, hvordan det lyder, når hun prøver at tale....ved præcis, hvordan det er, at sætte kruset til hendes mund, men alligevel vænner jeg mig aldrig til det! Min mor er tilbage på plejehjemmet, hvor hun nu kæmper en kamp for døden.....denne gang håber vi alle, det må lykkedes, men hvornår?

Jeg prøver ihærdigt, at "passe" på mig selv....derfor et lille trøstekøb i går....havde bare brug for en ny pyjamas, som jeg kan flytte ind i. Lidt sødt skulle der også til, og hvad er så bedre end lækre Summerbird flødeboller.

I dag skal jeg være sammen med datters svigermor (vi hygger som to perleveninder), hos vores børn og børnebørn. Hun har garn med til mig, hvilket jeg er meget spændt på. Åh, hvor jeg trænger til lidt mere kreativitet! Men det vigtigste for mig og min hverdag lige nu, er, at holde min mors hånd.Rigtig god tirsdag!

søndag den 31. oktober 2010

TRÆT, MEN DEJLIG

Billederne taler vist for sig selv......har passet børnebørn i weekenden, og der er blevet hygget max.....og takket af søndag med risengrød.

Er nu total udbrændt.....og vil kravle ind på sofaen.....skal bare lige finde nogle puder!

GOD AFTEN OG PÅ GENKIG!