onsdag den 15. december 2010

STILHED........

..............Er hvad der bliver på min blog i de kommende dage, da jeg i morgen, tar en tur til København, og tilbringer de næste 5 dage der. Mit kære barnebarn Wilmer, skal fejres på hans 3 års fødselsgag. Glæder mig så meget til samvær med børn og børnebørn, og al det Københavnske! Hvis der er billetter, skal jeg bl.a,  på det Kongelige Teater og se Tornerose.
Dagen i dag bliver lidt hektisk.......først til juleafslutning med pilates, dernæst på kirkegården og sætte mors urne ned, herefter i børnehaven og hente søde Amalie, og efterfølgende spise hos dem, og så sidste tur på dagen.......I.Aalborghallen og se City Singler.......Skønt!  
Nu har jeg vist lidt travlt, så mange ønsker til jer alle, at i må få en dejlig dag!

søndag den 12. december 2010

HJÆLP SØGES...

Min søn ønsker brændende hans mor vil strikke en cardigan til ham, og det vil jeg selvfølgelig også gerne......problemet er bare, at jeg skal have en opskrift at gå efter.....er desværre ikke en af dem, som selv kan lave en sådan, så derfor søger jeg hjælp......Er der mon en af de strikke kyndige kvinder her i blogland, der kan hjælpe......Måske er der en, der har kendskab til en opskrift, svarende til den på det viste billede, for det er den han er forelsket i. Det jeg har brug for, er blot maske antal......det med mønster kan jeg godt finde ud af!

Skøn skøn cardigan