søndag den 7. december 2014

Strikket plaid- ren luxus

Jeg er bare super glad for denne plaid, som er strikket Cool Wool Alpaca ( Lana Grossa). Det er jo det fineste Merino uld med Baby Alpaca.
Jeg tænker plaiden skal med til Pilates, for til afspænding bruger vi tæpper i acryl, og det er bestemt ikke rart, så med min egen luxus plaid kan min afspænding da kun blive rigtig god!
Opskrift findes i Bolig Liv (nummer som vist).....jeg har dog brugt 3 nuancer af grå, og lavet den større, så jeg rigtig kan putte mig!

Synes lige jeg vil vise min adventskrans......Uden den kostede mig noget, synes jeg bare den blev så smuk. Jeg brugte noget jeg havde i forvejen, og så noget fra traveturen, men det var også fordi den blevet lavet i sidste time......Uden at tænke for meget, opnår jeg til tider det bedste resultat!


  

Det er jo ikke så tit jeg kommer omring min blog (må være et nytårsfortsæt), men jeg hygger stadig meget med mine søde børnebørn, som er så store nu, at de selv kan cykle ned til mormor fra skole........Her blev det til lækre romkugler!
Nu er jeg snart på vej til København (torsdag), og så står den på hygge med de to herlige drenge der......måske det også kunne blive til romkugler, men vi skal først lige holde Wilmers 7-års fødselsdag!