onsdag den 20. oktober 2010

FRUSTRATION OG MAGTESLØSHED.......

Ja, det er hvad der er inde over mig lige nu. I går ringer min mors læge og spørger om lov til at indlægge hende....Jeg turde ikke sige nej, for plejehjemmet ville heller ikke længere stå med ansvaret. Hun er nu blevet indlagt på Hjørring sygehus, hvilket er meget imod hendes vilje....også min, men for pokker, jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op med det hele.....prøver at sige til mig selv, at det nok også er det bedste. Min mor har tit fået det rigtig skidt på sygehuset....total forvirring og sort snak. Jeg håber bare ikke det sker denne gang. Hvorfor må min mor ikke bare få fred? Hun er skrumpet ind til ingenting.....ligner en lille fugleunge der er faldet ud af reden....hjælpeløs og forladt! Vi ønsker alle mors liv må få en ende.....med en lille bitte rest værdighed.
Dette indlæg er blot for at, få lidt luft for min frustration og magtesløshed.......Der er gået alt for mange år på denne måde!
Nu skal jeg ind på banegården, og finde toget mod Hjørring.......skal også prøve at finde nogle positive tanker!

RIGTIG GOD ONSDAG!

mandag den 18. oktober 2010

NØJ......HVOR SKAL DER HYGGES!

Se lige hvad jeg har fået af min søde søn......Måske kender I denne serie....jeg gjorde ikke, men har nu smugkigget, og kan med sikkerhed, sige, det er lige noget for mig, derfor glæder jeg mig så meget, til en masse timers hygge med dvd. Vinter kom bare an!!!!