lørdag den 27. november 2010

BØJLER MED TØJ PÅ

Da jeg tømte mors stue, var jeg lige ved at smide en masse bøjler ud.....godt jeg ikke gjorde det, for de er da bare så fine og praktiske (laver ikke mærker i tøjet). Bøjlerne har fået tøj på.....strikket overtræk.....mors værk!

ØNSKER JER EN DEJLIG VINTERDAG!!!

torsdag den 25. november 2010

PLUDSELIG VAR DEN DER........

...............Min adventskrans - og jeg synes bare den er blevet rigtig fin! Den har ikke kostet mig noget i år.....havde alle materialer....nåh nej.....uglen er ny, men ellers er det bare kogler og grene, som jeg har fundet i naturen, og tilsat et par clementiner!


 Elsker den orange farve i år....falder så godt sammen med naturen, og så er den jo også skøn sammen med pink....derfor også lige et par kugler!
Når man bruger denne størelse lys, så kan man let variere farverne.....jeg kommer også til at bruge pink og lilla.

DEN ER DA SIMPEL!

mandag den 22. november 2010

HAR PLANER OM........

.............At min blog skal julepyntes, men det er jeg vist ikke skrap nok til endnu.....kun lidt nye farver, er indtil videre kommet til, men lidt har jo også ret. Jeg vil gerne lære, at sætte billede ind oppe i " hovedet".......nå, men jeg lærer det nok på et tidspunkt!

Rigtig god mandag til jer derude!

søndag den 21. november 2010

FIND EN PIND.......


Dejlig familie søndag......taget hul på årets første juletradition.....frokost, og så i skoven, for at finde en stor lærkegren, som skal pyntes med det fineste julepynt.....og tro mig.....det vises sikkert senere her på bloggen!