fredag den 16. marts 2012

MENS JEG VENTER......

.........på solen, kan jeg da vist godt nå at bage et par fuldkorns brød....... og hvis solen bryder frem.... så skal jeg i haven og give plænen gødning.....og uhm friskbagt brød med i kurven!God weekend!

onsdag den 14. marts 2012

MIN DAG.......

........... begyndte med en sms....... pilates aflyst..

 ....... og hva´ så........ hvad skal jeg så finde på?...... altså, nu var jeg jo stået lidt tidligt op...... måske cykle ned i haven!.....åh nej..... sled mig til vabler forleden (også stor fornøjelse) med den helt store rivning.....

....... tror lige jeg færdiggør en dukke kyse, og begynder på en dukke sveater...... kan slet ikke stoppe med det dukketøj.......

......... måske jeg skal påske pynte lidt!......... ejjj...... tror det må vente.....

......... fjerner det igen........ går i bad, og tager i eftermiddag på besøg hos datter (havde skrevet på fb, at hun savner sin mor).

Sådan kan det gå, når min pilates bliver aflyst....... det var jo det der var planlagt for min dag!

God SOLSKINS dag!

mandag den 12. marts 2012

SÅ BLEV DET MANDAG IGEN........

......... og må konstatere, det præcis er en uge siden jeg sidst var her....... hvad sker der dog........ jo, min computer er ved at være træt, derfor kniber det med min tålmodighed ved tasterne..... jeg må nok indstille mig på, at der snart skal kigges efter nyt...... for undvære computer i dag, er helt udelukket (troede aldrig jeg skulle sige sådan)....... derfor pt. ikke så meget nyt fra Bettys Blog!

Laver stadig dukketøj....... rigtig tøseri........ lyserøde farver....... se selv:


.......... samme nuancer nydes også lige nu på altanen........ se selv:


Atter god mandag til alle!