lørdag den 8. januar 2011

SAML SELV......

...............Alle kan nok gætte, hvor jeg har været......nemlig, Ikea. Jeg skulle have nyt spisebord til min lille køkkenkrog, og skulle også há et arkivskab, så jeg kan holde orden på skrivebordet. Hvor handler man billigst?.......Ikea. Her får man meget for pengene, men men, sikke et arbejde når man kommer hjem......alt skal samles, og  der var ikke andet at gøre, end kaste sig ud i det. På et tidspunkt, tænkte jeg på, om man kunne ringe til en ven, men så kom stædigheden og min tålmodighed mig til gode.......så efter mange timer og ømme hænder, er der nyt til hjemmet.


Så er spisebordet samlet, og en ny spisekrog er opstået.
Stagerne fåes også i Ikea......8 kr. pr. stk:

Wiienblad fadet er fra min mor.


Efter bordet er blevet samlet, kommer turen til arkivskab.Opgaven tár sin begyndelse.
Pakke ud.Det skrider fremad........
Og endelig.......færdig!
Og meget meget stolt........jeg kunne!

torsdag den 6. januar 2011

UDSALG........

..................Og hurra for det..........har lige gjort et par fantastiske kup. Fik en lækker cardigan fra Rosemunde, nedsat fra 1250 kr. til 350 kr. Et skøn, stor tørklæde i uld, nedsat fra 500 kr. til 250 kr., kom også med hjem. Efter sådan en god handel, kunne der godt blive råd til ugeblad og fastelavnsbolle, for det må jo også fejres!

TID TIL RÅHYGGE!

tirsdag den 4. januar 2011

SØMANDSTRØJE

Det var ikke lige min plan, at begynde nyt projekt nu, for jeg havde planlagt, at kaste mig over de ufærdige opgaver......meeeen, det var lige lidt svært, for jeg faldt over noget super lækkert Merino uld (Onion) i går, og det kunne jeg ikke lige holde fingrene fra i dag. Garnet er perfekt til en lille sømandstrøje, da det er lidt elastisk, og det fremhæver mønstret.
Ny projekt eller ej.........De igangværende skal også nok blive færdige, for jeg er på toppen igen, og nyder den nye hverdag!

Dårlig billede med hensyn til fremvisning, af det fine mønster, men så må jeg vise det færdige resultat.........når engang!

mandag den 3. januar 2011

NYT ÅR........

Jeg vil lige ønske jer alle derude.....RIGTIG GODT NYTÅR!
Min sidste julegæst er lige rejst, så nu glæder jeg mig til at blive mig selv, og igen, lege lidt her på bloggen. Jeg starter nok lidt langsom ud......er lige lidt drænet, efter noget virus halløj, men er ved at vende tilbage til jorden....så på snarlig gensyn!


Kære læsere......En stor tak for alt i det gamle år.......uden jer var det slet ikke så sjovt her på bloggen.......ved det bliver lige så sjovt i 2011!