lørdag den 25. juni 2011

IKKE FOR SARTE SJÆLE......det værste jeg ved.....

............ er dræbersnegle.......de er bare så klamme, og de æder alt på deres vej..... så nu kære venner...... advarsel...... det bliver ulækkert, men det skete faktisk i min have!

Troede faktisk kun de åd mine planter...... men se lige........ lever op til deres navn..... DRÆBERSNEGL!

NU SKAL DER SKE NOGET.........

............. for jeg er atter mobil...... så jeg har travlt..... hække kalder, men først lidt lækkert til have nydelse...... og hvad er det hurtigste og nemmeste????.......Croissants på dåse....... og de er helt ok......kræver bare lige lidt nougat eller mørk chokolade!

Nu kalder arbejdet........ med en herlig buket fra haven, ønsker jeg alle en dejlig lørdag!

torsdag den 23. juni 2011

BANDER STADIG.........

.......... bare lidt mere stille, for jeg kan jo se, jeg deler skæbne med mange andre....... deriblandt nogle af jer, kære læsere........ stor TAK for jeres medfølende tanker....... kan forstå denne Iskias lidelse kan ta´sin tid........ så til mig selv..... tålmodighed tålmodighed. Midt i min frustration, kom jeg til at tænke på frihed...... det kom der et hurtigt billede ud af....... skulle nok ha´valgt en anden baggrund, men havde brug for at udrette noget i en fart!


Begynder så småt at stresse........ har en del hække der skal klippes...... er jo en deadline på, i det lille kolonihavesamfund........ måske trænger græsset også til klipning!

Skabelon til fugle findes i det nye Bolig Liv!

onsdag den 22. juni 2011

AV AV AV.........

.......... for helvede..... undskyld sprog...... bander ikke så tit, men nu er det absolut en nødvendighed...... min førlighed er taget fra mig...... problemer med Iskias nerven.... (så lærte jeg også lidt anatomi), og det er aldeles smertefuldt......min tålmodighed er sat på prøve........ mig, der helst skal være aktiv/kreativ....... kan pt, kun trippe (med besvær) lidt rundt.... se dumme tv, læse lidt, og ind i mellem falder jeg i søvn pga. stærk smertestillende medicin....... hold kæft tiden er lang og kedelig!

Opdatering på forgående indlæg....... Efterlyste navn på en plante...... og svaret kom fra en sød dame, Kaja Ludvigsen, som sendte mig en mail...... navnet er Blyrod!
Tak til I andre, som også prøvede at hjælpe!