torsdag den 10. februar 2011

ÅH....HVOR JEG RODER

............ med min blog. Må konstatere, at jeg stadig er lidt meget grøn på blog designet. Havde fået sat et rigtigt fint billede i mit blog hoved til jul, med kyndig hjælp fra søn.....mente nok, jeg selv kunne nu.....lykkes også til dels, meeeen, der er noget galt med målet på billede........derfor, søger jeg hjælp.......Har set så mange fine blogs, med de skønneste blog hoveder, og sådan et vil jeg også ha´, så mon ikke der er en, der kan komme med et godt råd, f.eks. mål på billede, som jeg vil indsætte! Lige nu fremstår bloggen med prøvebillede, men helt ok......billederne fortæller da lidt om mig!

Gode råd, bliver taget imod med kyshånd!

GOD DAG TIL ALLE JER DERUDE!

onsdag den 9. februar 2011

LÆKKERIER.......

...............fra Fru. Rønne. Med en god stempel kaffe og hjemmelavede flødeboller med marcipanbund.......mon så ikke jeg kan få gang i monterings arbejde (sømandstrøje syes sammen)???

OM LIDT ER KAFFEN KLAR!

tirsdag den 8. februar 2011

SNONINGER

Vi er flere her i Blogland, der har fået fingrene i en fin strikkebog under bogudsalg.....50 kr. Var ikke meningen, at jeg straks skulle kaste mig over den, men da opskrifterne kun går op til 2 år.....ja, så må jeg da skynde mig.....mindstemand bliver lige straks 1 år!


Det bliver til en fin drenge SLIPOVER!

søndag den 6. februar 2011

AWARD....BEKLAGER

Jeg er blevet tildelt en Award af morslille.........og det er jeg selvfølgelig beæret over, stor TAK for det! Når alt det så er sagt....så, det lidt mere alvorlige. Jeg må desværre takke nej til denne blogleg......Det er mig umuligt, at udvælge nogle bloggere......de er alle sammen en Award værdige, og da jeg har erfaret, at lige netop denne leg, har løbet i lang tid.....ja, så har jeg ikke lige overblikket over, hvem der har modtaget. Håber der er forståelse for mit valg......og så er det  vist frem med skiltet, Award fri blog, men hvor pokker finder jeg lige det?