lørdag den 21. maj 2011

PÅ MIN VEJ.........

............. på min cykel........... møder jeg den skønneste natur........ og det er vejen til kolonihaven!

Når jeg er fremme ved havelågen, ser der sådan ud!

Her på lågen hænger mit, nu færdige, håndklæde, for det er lige her der bliver vasket hænder under den kolde hane!
Indgangen til haven er efterhånden vokset dejligt til......... man må sno sig lidt!

torsdag den 19. maj 2011

MANGLEDE LIGE........

.............. noget at strikke på, så jeg gik på jagt i mit garn lager, og hvad fandt jeg her...... en fin cardigan, som jeg begyndte på for længe siden......... tror den var påtænkt  barnebarn Amalie, men er ikke sikker på den længere passer hende, så den må gå til næste barenebarn i rækken....... Wilmer, så er det  jo heldigt, den går som både pige- og drengetrøje.


I går blev der ikke nørklet med noget som helst.......... Jeg fik besøg af en god veninde.... Hvordan pokker kan det lade sig gøre, at knevre non stop fra kl.12.30 til kl. 23.30.....tænker jeg i dag....... må konstatere det kan det, tiden fløj bare afsted, og det var super hyggeligt..... Vi lettede os kun fra stolene, for at hente lidt spiseligt........ og så fik vi jo jo også lige lidt frisk luft....... og friske syrener!

Min dag i dag skal bruges på cyklen, og hvis vejret holder, forbi haven mit slot!

tirsdag den 17. maj 2011

ALT DET HER........

.......... kan jeg nyde på min altan.......... og det er jo skønt når det regner i flere dage, og ikke kan sidde ude i sin udendørs have....... her på min altan, kan jeg jo vælge om den skal være åben eller lukket........ lukket i blæst og regnvejr....... tænde stearinlys.... bare dufte og filosofere........ Det er da hygge og afslapning!

MIN ALTAN HAVE

mandag den 16. maj 2011

MÅ JEG PRÆSENTERE.........

........... min langt om længe færdige jakke....... den har virkelig fået de store eder ud af min mund...... H... K..., jeg har pillet og trevlet op i en uendelighed, men det har været alt besvær værd, for nu står jeg med en look a like Chanel (synes jeg selv) jakke......lidt retro!


Opskriften er fra et nummer af Inger Lises strikke magasiner!
En fin detalje...... spændetampe i indsnittene!Bare lige for at understrege......look a like stilen!søndag den 15. maj 2011

EN VINDER ER FUNDET.........

............. men først skulle alle navne skrives ned........ i alt 36 deltagere, som jeg hermed gerne vil takke for jeres deltagelse i legen. Jeg synes faktisk det er rigtig sjovt og spændende at fyre en give away af......... problemet er bare........ jeg ville så gerne glæde alle....... men desværre, findes der kun en vinder.................... så ned i krukken med hånden........


............og op igen med den heldige vinder, som blev........


Bilgaardkreative.
Stort TILLYKKE........ håber du får rigtig meget glæde af gevindsten!


Hvis du sender mig en mail med adresse........ er gaven straks på vej til dig!

DET ER VED AT VÆRE SIDSTE CHANCE.......
............. for det er søndag den 15. maj.......... og snart skal der findes en vinder, men jeg trækker tiden, så du kan være med indtil kl. 18.00.


HELD OG LYKKE TIL ALLE DELTAGERNE!