lørdag den 28. maj 2011

NY HAVEBOG.......

............. og den er jeg rigtig glad for. Posten kom med den i dag, så det er endnu ikke så meget jeg har læst, men jeg tør allerede godt sige....... her er gode tips at hente...... jeg har fundet nogle jeg skal bruge......... det handler lidt om kyllinge tråd, som  jeg har liggende i skuret!

HOVSA.......

........... troede lige jeg kunne huske hvordan en pompon skal laves........ det kunne jeg så
 ikke........ så frem med vejledning, for jeg skal bruge en til en uro!


Med en masse løse tråde, siger jeg bare: RIGTIG GOD LØRDAG!

fredag den 27. maj 2011

DET SKER I KØBENHAVN........

............. og jeg er så heldig, at være derovre på dette tidspunkt. Jeg rejser til København næste fredag, og en planlagt ting jeg skal opleve, er livsstilsmessen " Mit Hjem er Mit Slot", som foregår i Det Kongelige Haveselskabs Have på Frederiksberg. Messen åbner onsdag den 1. juni og varer til og med søndag 5. juni. Håber vejret er med!

Glæder mig til atter, at skulle opleve denne skønne rose i min have....... navnet er ???.

onsdag den 25. maj 2011

LAAAANG VEJ ENDNU.......

.............. men der er lige kommet 12 cm mere til.......... stille og roligt fremad på de lange rækker, som er 150 cm i bredden!

tirsdag den 24. maj 2011

DET BLEV.......

............ disse knapper med løve ansigter!

Så skal knapperne jo bare lige syes på........ ikke ønske beskæftigelse....... og snart klar til København!

ØNSKER JER ALLE EN GOD TIRSDAG!

mandag den 23. maj 2011

FRISK DRENG........

.............. og det er lille Ludvig på 1 år, som skal ha en sommer frisk sweater. Da jeg for kort tid siden var i mit private garn lager, fandt jeg rester af en lækker Merino uld, som jeg tidligere har strikket sweatre af. Synes selv farvekombinationen er blevet rigtig fin, og så er det alle tiders strikke metode........ begynder med halsen, og strikker det hele ud i et...... næsten ingen monterings arbejde....... øh...... lige bortset fra denne stribede udgave, hvor der kommer en masse tråde, der lige skal fikses!
Nu skal jeg ud og finde knapper til cardiganen, som ligger i pres....... har besluttet, at det skal være nogle med farver på!

Ved ikke helt, hvor langt garnet rækker, men så må jeg bare ændre lidt på striberne..... der er mest af det grønne, derfor vil jeg lave nogle brede striber med denne!

RIGTIG GOD MANDAG!