lørdag den 30. oktober 2010

GAVER

Jeg fik en fin, hyggelig gave af min store pige i går..... en lille roterende uro, så nu, sniger julen sig nærmere og nærmere.


Forresten fik jeg også en gave af mig selv........En ny kogebog til samlingen.

I dag skal jeg bare tulle rundt herhjemme, og gøre klar til at modtage to skønne prinsesser, som jeg skal hygge med til i morgen......Det giver lidt andre tanker og en masse glæde!

RIGTIG GOD LØRDAG!

fredag den 29. oktober 2010

OMKRING EN OLDEMOR

Jeg vil så gerne prøve, at finde den gode stemning omkring min mor.....det er til dels lykkedes på den lille billedcollage....gode minder dukker frem.
Jeg skriver pt. meget om min mor......håber jeg snart kan bidrage med lidt mere muntert, men skriveriet er en hjælp for mig.....min hjerne kobler lidt fra!
Mor skal udskrives i dag, endnu engang. Hun er vågnet op, men taler sort snak....nu skal hun så tilbage til plejehjemmet, og gad vide hvor længe, hun så skal ligge der???

På trods af alt, spirer der en lille gnist af jule halløj i mig.......

Dejlig weekend til jer derude!

torsdag den 28. oktober 2010

SKØNHED OG FRIHED

Havde lige brug for at finde noget smukt frem....som kunne fremkalde positive og smukke tanker, hvilket jeg ikke er ejer af lige for tiden....tilbringer det meste af tiden hos min mor på Hjørring sygehus....derfor lige et smut inden om bloggen....her kan tankerne altid få en lille pause for det trælse!
En eftermiddag fangede jeg den smukkeste solnedgang.....og mit fuglebur med smukke fugle, er en elskelig ting på altanen....fuglen er for mig, et symbol på frihed (derfor ikke levende indespærret), og bemærk, lågen er åben! Gid min mor, må få den samme frihed!!!!!

Há en rigtig god dag!

søndag den 24. oktober 2010

GIVE AWAY

Har du fødderne, 38-40, så har jeg sokkerne. Er lige blevet færdige med disse sokker, og undervejs kom jeg til at tænke på mine kære trofaste læsere her i blogland. Jeg er så glad for jeres dejlige kommentarer...jeres trøstende ord, når det hele er lidt svært, derfor vil jeg gerne takke jer med en lille Give Away. Det er desværre ikke alle, jeg kan give et par dejlige varme sokker, du bliver nødt til at deltage i en lodtrækning, og så bare håbe du bliver den heldige vinder.....Reglerne er ganske simple....du skal blot være fast læser her hos mig.....nye læsere kan også tilmelde sig, og deltage i lodtrækningen...Ovenstående giver et lod....Der skal også lige være mulighed for to lod, og det er hvis du linker med billede, til min Give Away!
Den heldige vinder af disse dejlige farvestrålende sokker, vil blive udtrukket den 15. November.

Håber det hele er til at forstå.....det er første gang jeg kaster mig ud i det her Give Away.

Vinder blev mette b

RIGTIG GOD FORNØJELSE!