fredag den 4. februar 2011

BARE FOR AT TAKKE

Jeg er så overrasket.....jeg er overvældet......jeg er glad, og jeg er dybt taknemlig! Mit antal af faste læsere stiger og stiger. Kære nye læsere......hjertelig velkommen til min blog, og jeg takker for følgeskabet. Kære "gamle" læsere, jeg vil også gerne takke jer......fordi I er med mig.....tak for jeres, altid, dejlige kommentarer.....og tak for jeres, hver især, givende og inspirerende blogs, som jeg følger med stor glæde.
Nye som "gamle", håber vi sammen, får mange mange flere hyggestunder bag skærmen!

TAK TAK........OG HA`EN DEJLIG FREDAG!

torsdag den 3. februar 2011

ÅH SÅ STOR.........

.........................Og tilbageblik. Mit første barnebarn er 6 år, og nu klar til aftenbørnefødselsdag med dans.....hun skal ud i morgen fra !7 til 20.....Så stor......snart bliver hun måske grebet af Susy bøgerne, som min mindste datter yndet at læse, og mor her, har så gået og passet på hele samlingen........Tror jeg vil indvi Ida i Susys verden i morgen, hvor hun skal sove hos mig, sammen med lillesøster Amalie. Glæder mig!
De viste tekstiler er til store Ida, for hvis man skal til gå ud om aftenen, så må garderoben være i orden.......nej, det var blot fordi, jeg faldt over fantastiske udsalgspriser....50%
.


Min datter ved, at jeg ikke kan stå for tyldskørter........elsker dem!

tirsdag den 1. februar 2011

LAD BARNET VÆLGE.........

...............Og problemet er løst. Jeg er så træt af mig selv, med hensyn til knappe valg, men det problem er nu løst.......Jeg lader børnene selv vælge, altså det barn der skal bære projektet. Moren er ikke altid enig i deres valg, men da børnene selv tager tøj på......ja, så er det jo vigtigt, at de synes det ser fint ud!


Det endte med disse knapper.........Idas valg!

søndag den 30. januar 2011

MIT FORÅR.........

...............Er flyttet ind......samtlige vaser er fyldt med skønne forårsfarver


Smukkest af alle, er de Franske Anemoner


I dag kom cyklen frem.......vejret var perfekt til et smut ned i kolonihaven. Blev dog klogere.....Vejen var mange steder oversvømmet, og den rene skøjtebane, men idyllisk var det nu!


I haven, kom jeg alligevel.........og her kunne man lige ane, spirende Vintergækker, og jeg tror Hr. Mulgvarp er flyttet ind.


Glæder mig til forår og ny have sæson........Må lige væbne mig med tålmodighed!