fredag den 5. august 2011

NYT TIL BAMSE........

........... jamen, det skal jo også syes sammen!

En halskant er også nødvendig.......... Bamse skal også have et tæppe i viste lapper....... er længe siden, jeg sidst har hæklet netop denne udgave af lapper!

Synes rigtig godt om knappe valg....... Kjolen skal have 3 i ryggen, og trøjen ligeså 3 stk.... altså foran!

torsdag den 4. august 2011

FRA MIN UNGDOM.......

........... har jeg gemt min kurvetaske, og nu fungere den som dukketøj/strikkekurv. Den er i dag taget frem, for min krop vil gerne ha´lidt mere ro....... ikke mere tungt have arbejde lige nu........ nu lidt let sommer strik.


Er i øvrigt sat i behandling for flåt stik....... blodprøver skal vise om jeg er positiv eller negativ (borrelia).

onsdag den 3. august 2011

DET LYKKEDES........

........... at få den busk op....... med møje og besvær...... jeg gravede, huggede, klippede, lå på knæ....... og svedte, men nu er hullet jævnet, og der er sået græs..... nøj, hvor jeg fryder mig over det!
I dag skal min krop så bare lige hvile.... skal lige et smut til lægen........ er blevet stukket/bidt....... og en stor rød, hævet plamage, ses på min arm!

Med trætte ben, og ømme, beskidte fødder, er en kaffe pause tiltrængt....... jeg skulle måske overveje andet fodtøj, når jeg skal jokke på en spade!!!

tirsdag den 2. august 2011

DAGEN I DAG........

............ er til have projekt....... er ved at grave en Kvæde busk op...... det er altså ikke så lige til...... begyndte i går, med at klippe den ned, så i dag må jeg se om jeg kan få den op...... synes ikke det virker for lovende!
Jeg skal lige vise en rose.... en engelsk Abraham et eller andet, som blev plantet ved pergolaen!

Mon jeg får den op?......... Hvis, skal der sås græs, og senere plantes et frugttræ....er nemlig rigtig glad for mit, i år, frugt rige Rød Ananas træ!


Og så med tiden...... skal der selvfølgelig være en hængekøje mellem de to træer!


Nå, men det hårde arbejde kalder, så til jer derude....... Rigtig god tirsdag!

mandag den 1. august 2011

SÅ BLEV DET HVERDAG IGEN........

............ og alle feriegæsterne er rejst hjem, så nu får jeg atter lidt tid og ro til min, og jeres blog........ I første omgang lidt vidunderlige sommer minder....... 3 uger i samvær med mine elskede børn og børnebørn!

Familie tur til Fårup Sommerland....... bemærk der skydes med vandkanon på mormor........ det var det store hit!
Strandskallevask....... man kan jo også bruge vandet til noget andet!
Plukkes sommerbær til pandekager, som blev lavet udendørs, i mormors kolonihave
Vaskes op og bygges hule..... jeg fjernede det inderste i mit Elefantgræs....smed sand ind. ..med stor hjælp fra Wilmer på 3 år!