fredag den 3. december 2010

JUL JUL MERE JUL......

Som nogle læsere måske har bemærket, er det efterhånden blevet en tradition, at vi her i familien, skal ud og finde lærkegrene, som vi kan pynte op med i den søde juletid......Det er også sket i år......Jeg har lærkegrene flere steder i huset......Det gælder også mit lille kontor, for her skal jo også ose lidt af jul, når jeg besøger alle jeres skønne blogs!


Håber I alle får en dejlig dag!

Neeej.....se lige hvad der kom ind ad døren, mens jeg lavede dette indlæg...... stor fin buket blomster fra eksen og hans kæreste. En sød tanke til mig, pga tabet af min mor..........Hvor er de bare søde....er dybt taknemlig!!!!!!

 

torsdag den 2. december 2010

JEG HAR SELV LAVET DEN.......

..........Med inspiration fra den store julebog, blev denne fine fugleuro skabt. Jeg måtte i gemmeren, for at se hvad jeg havde af brugbare ting.......Resultatet.... ja, kig selv!I dag drager jeg ud på landet.....skal i strikkeklub hos Helle. Det skal nok blive rigtig hyggeligt, så derfor vil jeg nu pakke strikketøj, og ønske jer derude, en rigtig dejlig dag!

tirsdag den 30. november 2010

SÅ ER DET I MORGEN.........

................ 1. december, og kalenderlys er klar.


Der kom også lige pindsvin til skovens dyr.......Mit kære barnebarn Ida, kom med en gave i søndags......fine pindsvin, som hun selv havde lavet, og de passede jo perfekt til mit, skovens dyr dekorations tema......sikke et langt ord!

mandag den 29. november 2010

NU KAN DET IKKE GÅ HELT GALT........

..........For se lige hvad posten kom med i dag.......Den store julebog, og der medfølger fine papirark, lige klar til at lave en fin uro af.......så nu er det bare frem med saks og lim......det er da rart med lidt inspiration, hvis jeg skulle løbe tør for juleideer!

TANKER OG JULEFLIP

Der er mange tanker omkring min mor lige nu......Det er jo første jul uden hende, men det gode er, at jeg fornemmer nogle positive tanker.....begynder så småt, på en eller anden måde, at blive smukkere. Når jeg stadig fælder en tåre, så er de også blevet smukkere.....Kan vist godt sige, at min sorg er smuk og glædelig, også fordi, jeg må huske på, at det var mors store ønske, der endelig gik i opfyldelse!......Er der mon noget der hedder glædelig og smuk sorg???.


Nå.....men jeg har, på trods af alt, fået juleflip i stor stil. Mit hjem oser af julestemning. Har lige hængt en grim stjerne (kobber) op.....men den har hængt hos min mor i mange år.....så den havde jeg lige brug for i år, og forresten ser den slet ikke så tosset ud hos mig! Den hvide stjerne, er lige her i juletiden, kommet op i stedet for den gule, som plejer, at hænge hele året rundt. Stjerner må der til!

søndag den 28. november 2010

1. SØNDAG I ADVENT.......

..............Og den blev fejret sammen med børn, børnebørn og svigersøns forældre. Det har været en hyggelig eftermiddag med gløgg og æbleskiver.

Som I kan se.....var juletræet kommet i hus til dagen, men kun fordi jeg kan have
det på altanen, er jeg så tidlig på den......elsker og nyder det træ, med lys, hele december måned. Træet er et discount.... -70%, synes nu det er ganske flot! Kunne ikke rigtig finde nogle fejl på det!